Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΑΣ ΣΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΗΣ - ΦΩΤΟ


Δείτε καρέ καρέ πως μια λιονταρίνα επιτίθεται σε ένα κροκόδειλο για να περάσουν με ασφάλεια τα μικρά τις από μια όχθη σε δέλτα ποταμού στη Μποτσουάνα (Pics)
Αφού σάρωσε με τα μάτια της την επιφάνεια του νερού, η λέαινα εντόπισε την απειλή. Ένας κροκόδειλος βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.
Αυτές οι υπέροχες φωτογραφίες που μας φανερώνουν το μητρικό ένστικτο τραβήχτηκαν από την φωτογράφο άγριας ζωής Pia Dierickx στις όχθες του δέλτα Okavanga στην Μποτσουάνα.
Η λιονταρίνα η οποία συνόδευε τα παιδιά της όταν αφουγκράστηκε τον κίνδυνο ανέλαβε δράση. Βούτηξε στο νερό και πάλεψε με τον κροκόδειλο για να μπορέσει η οικογένειά της να πλησιάσει άφοβα στο νερό.

Η 48χρονη φωτογράφος τόνισε " Είδα μια λιονταρίνα να κοιτά προσεκτικά την όχθη και στη συνέχεια να κάνει ένα σάλτο προς το νερό" και πρόσθεσε "Είδε έναν κροκόδειλο, Ευτυχώς γι' αυτήν είχε το στόμα κλειστό. Έγινε μάχη για να περάσουν σώα τα μικρά λιονταράκια"

www.news247.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.contra.gr/Sports/World/OlympicGames/london2012/ektos-agwnwn-h-papaxrhstoy.1867910.html

ασχετο με το θεμα σας, αλλα δεν κρατηθηκα. επειδη εγραψε ενα ανεκδοτο για μαυρους την απεκλεισαν. Αν π.χ. ελεγε για ποντιους δεν θα τους πειραζε. αλλα πειραχτηκε βλεπεις ο μαλακας του 6%. αυτη ειναι η δημοκρατια και η ελευθερια του λογου στην ελλαδα. οταν ομως οι ξενοι λενε για την πατριδα μας εμεις τουμπεκι ψιλοκομμενο. πειραχτηκαν οι μαλακες της δημαρ. μην χεσω. δεν ειμαι ακροδεξιος αλλα με αυτα που κανετε στις επομενες θα ψηφισω χ.α. και μαλιστα δαγκωτο. ετσι για να ανεβασει ποσοστα πολυ και να αρχισει εμφυλιος για να σκοτωσω μερικα αρχ...