Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΑΡΑΝΤΙΣΕΙ



Διαβάστε ένα άρθρο (συμμετοχή στις "Γνώμες" του NEWS 247) για την τρικομματική κυβέρνηση που κοντεύει να... σαρανταρίσει


Η πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα ” τρισδιάστατη ” κυβέρνηση, όχι μόνο είναι γεγονός, αλλά κοντεύει να σαραντίσει.

Η αλήθεια είναι, ότι κανένας δεν πίστευε πραγματικά ότι αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί, άλλο τι λέγαμε στα πηγαδάκια μεταξύ μας.
Τα κόμματα της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ-ΑΡ έδειξαν μια ωριμότητα, αντιλαμβανόμενα την κρισιμότητα της χρονικής περιόδου και αποφάσισαν να συνεργαστούν.

Το ΣΥΡΙΖΑ δεν μας απογοήτευσε, συνέχισε στην ίδια γραμμή που ξέραμε, την φωνή της αντίδρασης, του ξερολισμού και της άγονης κριτικής, κάπου, θα δώσω ένα δίκιο, τα μυαλά πήραν αέρα, το ποσοστό που πήρε στις εκλογές δεν ήταν και λίγα …. Το αν ήταν και η πραγματική βουλή, των ψηφισάντων, θα το δούμε στις επόμενες εκλογές που δυστυχώς, τις βλέπω να έρχονται.

Οι επικεφαλής των 3 κομμάτων κάνουν προσπάθειες που στο πολίτη δεν φτάνουν, αισθάνεσαι πάλι, ότι κάτι κρύβουν.

ΝΔ, υποσχέθηκε μια δυναμική μετεκλογική παρουσία, προστασία αλλά και υπεράσπιση του πολίτη από τα διάφορα δεινά των μνημονίων πχ. προεκλογικά κήρυττε την κατάργηση του χαρατσιού, αντί λοιπόν της κατάργησης του, αλλάζει τον τρόπο είσπραξης !!! Ακριβαίνει το πετρέλαιο θέρμανσης εξισώνοντας το, με το πετρέλαιο κίνησης και για να γλυκάνει το χάπι, στολίζει την αύξηση με δήθεν ευεργετικά μέτρα υπέρ των αδυνάτων.
Φαίνεται ότι η ΝΔ ζει σε άλλο πλανήτη που ευημερούν οι περισσότεροι, έ, όχι λοιπόν κύριε Σαμαρά, όλοι έχουμε πρόβλημα…

ΠΑΣΟΚ, ο κύριος Βενιζέλος κριτικάρει τον κύριο Στουρνάρα για λάθη που δήθεν έκανε στην συνάντηση που είχε στην Ευρώπη, μήπως ξεχνάει ο κύριος Βενιζέλος, ότι τα δεινά που περνάμε με την σύναψη του 2ου μνημονίου, είναι δικά του δημιουργήματα ; Γιατί δεν το πάλευε τότε;
Αλήθεια γιατί πληρώσαμε € 300 τόσα εκατομμύρια πρώτη δόση, στην Φιλανδία, ως εγγύηση για το δάνειο ;

ΔΗΜ-ΑΡ, Το σωσίβιο των άλλων δύο, ο ευγενικός και χαμηλών τόνων κύριος Κουβέλης ….τίποτα άλλο.
Κύριοι που κυβερνάτε, αφήστε τα λόγια, χορτάσαμε, πράξεις θέλουμε για να έρθουν επενδυτές που δεν θα φοβούνται να επενδύσουν.
Γιατί δεν βγαίνετε να καθησυχάσετε τον κόσμο ότι δεν ξεπουλάμε την δημόσια περιουσία μας, αλλά απλά την χρονονοικιάζουμε ;


* Η Ζωή Καραπαναγιώτη σπούδασε Διακόσμηση εσωτερικών χώρων και ζωγραφική. Τα τελευταία 12 χρόνια ηγείται του εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ» με έντονη δράση στα κοινά με την τοπική αυτοδιοίκηση.

www.news247.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: