Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΣΤΟΧΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ


Φωτό: http://astiriteas.blogspot.com
Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας κ. Γιάννης Χλεμπογιάννης (φωτό)μας μίλησε για τους φετινούς στόχους του συλλόγου. Σας μεταφέρουμε τη συνομιλία που είχαμε:

Κύριε πρόεδρε, χθες η Ε.Π.Ο. ανακοίνωσε ότι ουσιαστικά ακυρώνει το Ειδικό Πρωτάθλημα και προκρίνει όλους τους συλλόγους για τη Δ΄ Εθνική, περιλαμβανομένου του πρωταθλητή Φωκίδας Ανδρούτσου, κάτι που σημαίνει ότι ο Αστέρας θα διεκδικήσει τώρα με περισσότερες ελπίδες τον τοπικό τίτλο;

"Πράγματι, όσον αφορά στην άνοδο της ομάδας της Γραβιάς, αυτό μπορεί να συμβεί. Όμως, εμείς, σαν Αστέρας, πάντοτε, είτε έχουμε αντίπαλο τον Ανδρούτσο, είτε άλλους συλλόγους, θέτουμε σαν στόχο μας το Πρωτάθλημα!"

Για τις μετεγγραφές έχετε να μας πείτε κάτι;

Ασφαλώς, αποκτήθηκαν ήδη ο Χαρδαλούπας και ο Χριστόπουλος, ενώ αναμένονται να υπογραφούν ακόμη πέντε δελτία νέων ποδοσφαιριστών. Προπονητής παραμένει ο κ. Λύτρας.

Θα θέλατε να πείτε κάτι για τους φιλάθλους του Αστέρα;

Όσον αφορά στον φίλαθλο κόσμο της Ιτιάς, απευθύνω έκκληση να είναι κοντά στην ομάδα.
http://astiriteas.blogspot.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι οτι την συνέντευξη την πήρε κάποιος και δεν είναι αυτοσυνέντευξη. Βεβαίως το νέο Blog του Αστέρα είναι καλοδεχούμενο και θα πρέπει να στηριχθεί. Ομως κύριε Χλεμπογιάννη, αν αρχίσεις και εσύ να βάζεις φωτογραφίες κάποιων που ζητάνε την προβολή και αρνείται το δικό σου blog να βάζει σχόλια με ερωτήσεις περίεργες, ετοιμάσου για ...υποβιβασμό. Καλές επιτυχίες στον Αστέρα.

Ανώνυμος είπε...

'Ο Τσάκας της Ιτέας'...