Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΧΩΡΕΣ! ΤΟ ΛΕΝΕ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλιο attikanea: Κι όμως, υπάρχουν κάποια..blogs, που τον χαρακτηρίζουν.."ΗΓΕΤΗ"! Με τι ... αντιστάθμισμα άραγε;
Έτσι είναι οι ΗΓΕΤΕΣ, μωρέ;
Ο αληθινός ΗΓΕΤΗΣ, είναι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, όχι ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ!


Παναγιώτης Ρουμελιώτης (Στέλεχος του ΔΝΤ): "Εμείς στο ΔΝΤ γνωρίζαμε από την αρχή πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα (για την Ελλάδα) ήταν αδύνατον να εφαρμοσθεί αφού δεν υπήρξε πουθενά ένα επιτυχές παράδειγμα".

Πίτερ Ντόιλ (Σύμβουλος διεύθυνσης του ΔΝΤαρμόδιος για την Ευρώπη): "Το ΔΝΤ αποσιώπησε στις εκθέσεις του στοιχεία σχετικά με την παγκόσμια κρίση και την κρίση στην ευρωζώνη .Ντρέπομαι που είχα οποιαδήποτε σχέση με το Ταμείο".

Το ΔΝΤ οδηγεί εσκεμμένως στην καταστροφή χώρες και λαούς. Το ομολογούν δημοσίως στελέχη του, προσφάτως παραιτηθέντα. Το για ποιο λόγο αυτοί οι άνθρωποι δεν μιλούσαν όσο καιρό βρίσκονταν στους μηχανισμούς θανάτου του ΔΝΤ, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επεξήγηση. Τώρα που φεύγουν όμως, αποκαλύπτουν τις αλήθειες.
Το ΔΝΤ αποδεικνύεται ότι λειτουργεί με μεθόδους μαφίας. Η δε Ελλάδα, όλο και περισσότερο αποκαλύπτεται ότι ..μπήκε βάσει ολοκληρωμένου σχεδίου σε αυτό τον δολοφονικό μηχανισμό. Οδηγήθηκε εσκεμμένως στην καταστροφή από τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου και της προσφέρθηκε ένα φάρμακο το οποίο από την αρχή στο ΔΝΤ γνώριζαν ότι δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα.

Αντιθέτως, γνώριζαν ότι θα επέσπευδε την οικονομική χρεωκοπία της Ελλάδος και την καταστροφή του λαού.
Οι Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου που πρωταγωνίστησαν στην έλευση του ΔΝΤ μέσω της αλλοίωσης των στοιχείων του ελλείμματος της ΕΛΣΤΑΤ, παρουσίασαν το ΔΝΤ ως -δήθεν- μηχανισμό σωτηρίας της χώρας, για να προσυπογράψουν ουσιαστικά την εθνική καταστροφή.
 
Ο Σαμαράς με την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ, επαναλάμβανε για μεγάλο διάστημα: "Στήριξη σε αποδεδειγμένα λάθος συνταγή λέμε όχι, όπως είναι η σημερινή οικονομική πολιτική που αποδεδειγμένα είναι λάθος".
Σήμερα, ως Πρωθυπουργός, τηρεί απαρέγκλιτα την ίδια πολιτική του ΔΝΤ.
Μετά την συνάντησή του με τον Μπαρόζο, δήλωσε αφοσίωση στα συμφωνηθέντα που θα αποκεφαλίσουν την ελληνική κοινωνία και θα παραδώσουν ολόκληρη την δημόσια περιουσία στους τοκογλύφους του ΔΝΤ και της Ε.Ε.




http://attikanea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: