Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΚΙΡΡΑ: ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ» - ΦΩΤΟ



Η ομάδα εθελοντών «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ» προέβη στην οριοθέτηση των θαλάσσιων υδάτων στο σημείο του ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΚΙΡΡΑΣ, κατόπιν αιτημάτων κατοίκων.


Με την ενέργεια αυτή οριοθετείται πλήρως η ασφαλής είσοδος και έξοδος των βαρκών προς και από το λιμανάκι της Κίρρας και συγχρόνως οι λουόμενοι με ασφάλεια θα απολαμβάνουν το μπάνιο στις παραλίες πλησίον του λιμανιού.


Στην προσπάθεια αυτή ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση το Υπολιμεναρχείο Ιτέας , το Δ/ντή των Θαλασσίων καλλιεργειών Γαλαξιδίου κ. Κων/νο Μαρδάκη για τη προσφορά των απαιτούμενων σημαδούρων , τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε Αμφίσσης Παναγιώτη Ταγκαλή για την αγορά επιπλέον εξοπλισμού και μέλη του συλλόγου αυτοδυτών «ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ» , όπου η συμβολή της βοήθησε στην περιφρούρηση του θαλάσσιου χώρου προς συμφέρον των επισκεπτών των παραλιών μας.


Με εκτίμηση
Η εθελοντική ομάδα
«ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ»


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή ενέργεια!Αλλά ποια είναι αυτή η ομάδα πάλι;Αυτοί οι φίλοι της Κίρρας είναι κάτοικοί της, κι αν ναι, γιατί δεν έχει γίνει γνωστή η συγκρότηση της ομάδας στην Κίρρα να συμμετάσχουν κι άλλοι εθελοντές;Ή μήπως είναι "μυστική" και συμμετέχουν μόνο ορισμένοι με "συστάσεις"...;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΙ ΕΔΩ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ; ΕΧΕΙ ΒΟΥΪΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙ΄ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠ΄ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ; ΝΤΡΟΠΗ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΝΑ΄ΧΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΩΝ 12.36,ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ,ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΚΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ" ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΩΡΑ 22.00 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚAΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ: http://oifiloithskirras.blogspot.gr/?view=sidebar ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ .Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ

Ανώνυμος είπε...

Το τελευταίο χρόνο έχει συμβεί κάτι καινούργιο στον τόπο μας και εξαιτίας αυτού όλες οι απόψεις σας έχουν κάτι να πούν, όσο και αν διαφωνείτε φαινομενικά. Κάποιοι παλιοί Σύλλογοι ελέγχονταν πλήρως και έπαιξαν και παίζουν τον ρόλο του ντελάλη των «συμμοριτών» που ενώ αυτοί ρημάζουν τον τόπο μας, οι Σύλλογοι έτρεχαν και τρέχουν να κάνουν εκδηλώσεις που διαφημίζουν τους «συμμορίτες» και στην αρχή κάθε εκδήλωσης έχουμε τους καραγκιόζηδες να λένε πόσο καλοί είναι οι «συμμορίτες» και πόσο τιποτένιοι και ανάξιοι είμαστε σαν τοπική κοινωνία (βρίζοντας αν χρειαστεί τον εκάστοτε Δήμαρχο και Νομάρχη) και πόσο χάλια θα ζούσαμε αν δεν ήταν οι «συμμορίτες» να μας δίνουν κανένα κοκαλάκι κάπου και πού να κάνουμε καμία εκδήλωση.
Διαχρονικά όταν ο Δήμαρχος και ο Νομάρχης και ο Βουλευτής ξεπούλαγαν τον τόπο στους «συμμορίτες», αποτελούσαν τους υποστηρικτές της βαριάς βιομηχανίας και της υποτιθέμενης ανάπτυξης και τον θέσεων εργασίας και μας λανσαριζότουσαν σαν οι σύγχρονοι πολιτικοί της νέας εποχής με τις γνωριμίες και τις διασυνδέσεις και τι να πούμε και εμείς οι άσχετοι ιθαγενείς κ.λ.π. Επειδή φυσικά απλά μας ξεπούλαγαν είδαμε μόνο φτώχια, σαμποτάρισμα κάθε ελπίδας και καταστροφή του τόπου.
Πολλές φορές όμως, όταν έπρεπε να γίνει μία εκδήλωση και να δικαιολογηθεί η ανάγκη χορηγού , ο Δήμαρχος και ο Νομάρχης και ο Βουλευτής αποτελούσαν την απεικόνιση της αχρηστίας της τοπικής κοινωνίας που καθιστούσε ήρωα και σωτήρα αυτόν που έδωσε φράγκα στα λιγούρια να κάνουν καμία γιορτούλα να σκατοχαρούν. Και δώστου ευχαριστίες και υποκλίσεις και τεμενέδες από τους Συλλόγους να βλέπουμε και εμείς οι αντιδραστικοί και τα μικρά παιδιά και να μαθαίνουμε.
Για όλα τα ποιο πάνω φταίνε αυτοί που τα έκαναν και τα κάνουν και όχι αυτοί που τα έχουν καταλάβει και είναι καχύποπτοι.
Το ότι ξαφνικά φύτρωσαν από παντού νέοι Σύλλογοι κάτι σημαίνει. Ή επιτέλους ξύπνησε η κοινωνία της Ιτέας, ή οι συμμορίτες κάνουν αντεπίθεση στο χώρο των Συλλόγων και όταν κάποιοι σπαστικοί σαν την Καρτερία και τους Πολίτες στο Προσκήνιο κ.λ.π. ενοχλούν τους «σωτήρες» συμμορίτες, θα έχουν τους νέους Συλλόγους «Γενίτσαρους» για να τους προστατεύουν (τους συμμορίτες).
Σε ένα τόσο όμορφο και προικισμένο τόπο, τόσο υπονομευμένο και κακοποιημένο, κάθε Σύλλογος θα αναγκαστεί κάποια στιγμή να πάρει θέση σε σχέση με τους «συμμορίτες».
Υπομονή. Το προσεχές μέλλον θα δείξει.
Επειδή οι ρουφιάνοι εντός Συλλόγου δεν είναι οι περισσότεροι αλλά είναι οι λίγοι αλλά δασκαλεμένοι πώς να δράσουν για να σύρουν εκεί που θέλουν τον Σύλλογο όταν χρειαστεί, συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ τους νέους Συλλόγους και καλή δύναμη και να ξέρεται ότι σε ΟΛΟΥΣ τους Συλλόγους, μόλις ακουστεί ότι θα φτιαχτούν, πάντα μπαίνουν κάποιοι ρουφιάνοι των «συμμοριτών» ακόμα και την τελευταία στιγμή, αν δεν έχουν χωθεί από την αρχή. Απλά προσέξτε όταν θα έρθει η στιγμή να σας κάνουν και εσάς Καραγκιόζηδες.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΗ ΤΩΝ 2:13μ.μ ειδοποιήθηκες για τη δράση αλλά δεν ήρθες...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 5:02,ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΩΝ 2:13 ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ,ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ,ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ...

Ανώνυμος είπε...

λετε οτι θελετε ρουφιάνοι κομπογιαννήτες επιτήδιοι Καρτεριώτες , οι εθελοντες ενωμένοι πορεύονται σε όλο τον κόσμο για τα ΜΕΓΑΛΑ και εσεις ρουφιάνοι, χαφιέδες για τα μικρά.....
Καληνύχτα σας.

Ανώνυμος είπε...

''ΚΑΡΤΕΡΙΑ'' : Είναι τουλάχιστον φαιδρό να προσάπτει κάποιος ανώνυμος συλλήβδειν στους ανθρώπους της ΚΑΡΤΕΡΙΑΣ τους χαρακτηρισμούς του σχολίου 1:01'. Έχουμε αποδείξει στο διάστημα των 14 μηνών της υπάρξεώς μας την ποιότητα και το ενδιαφέρον μας για τον τόπο μας. Ακόμη και ο εν λόγω σχολιαστής, μέσω ημών κατόρθωσε να αρθρώσει τον υβριστικό λόγο του κακοπροαίρετα ή όχι. Μέχρις εδώ όμως.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΥΡΙΑ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ.ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΠΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΡΙΑ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ.
ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ.