Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΙΤΕΑ: ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ - ΦΩΤΟ


Όμορφες εικόνες, παρμένες από την Ιτέα που παρουσιάζουν το τί μπορούμε να θαυμάσουμε εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι καθημερινά, αλλά και τί θα μείνει στην μνήμη του επισκέπτη!

Το τμήμα φωτογραφίας της «Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας» θα συμμετέχει φέτος στην έκθεση «ΦΩΚΙΔΑ 2012» που διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Φωκίδας και σίγουρα εκεί θα έχουμε την ευχαρίστηση να θαυμάσουμε και άλλες φωτογραφίες.

Την Τέταρτη ξεκινά και το φεστιβάλ  «ΛΑΤΕΡΝΑ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ»  που και σε αυτό θα υπάρξουν εκθέσεις φωτογραφίας. Απολαύστε στιγμές με εικόνες από το χθες και το σήμερα από την Ιτέα!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ! ΑΥΤΗ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Νικο με τις ωραιες φωτογραφιες

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ {αυτο ελπιζω και στην εκθεση ΦΩΚΙΔΑ 2012} ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΙΑΜΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ: ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ!!! ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΕΤΙΑ {ο Θεος να τα κανει}ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΑΔΕΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ? ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΠΟΤΕ!!!