Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΙΤΕΑ: Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑ… ΠΕΥΚΑ!



    Τις βραδινές ώρες διαπιστώσαμε, ότι έγινε κάποια προσπάθεια ενημέρωσης των κατοίκων της Ιτέας, από την πλευρά των Υπηρεσιών του Δήμου, σχετική με την υδροδότηση της πόλεως.  Όπως διαπιστώσαμε, είχαν αναρτηθεί σε διάφορα σημεία και σε κολώνες της ΔΕΗ, σε πεύκα (!!!) ανακοινώσεις από τον Δήμο μας, οι οποίες μας πληροφορούσαν ότι το νερό θα επανέλθει, ναι, σίγουρα θα επανέλθει κατά  τις αυριανές (24 Ιουλίου) μεσημεριανές ώρες.  Μην φαντασθείτε  καμιά ιδιαίτερη αφίσα ή τίποτε ανακοινώσεις σε Ραδιόφωνα και blogs.  Απλά να, κάτι λευκά χαρτιά μεγέθους Α4  κολλημένα από εδώ και από εκεί, ίσα-ίσα για να ενημερώσουν καλέ, οτι νά, το νερό θα ξαναέρθει.  Μάλιστα φίλος του blog, μάλλον ψευδόμενος και χαριτολογώντας, μας έστειλε σχόλιο ότι δήθεν, διάβασε την ανακοίνωση ανάμεσα από αναγγελία Μνημοσύνου και Ενοικιαστήρια.


     Το σωστό θα ήταν  να ενημερωθεί ο κόσμος, πριν από την διακοπή, (βλάβη επικαλούνται) ούτως ώστε να γνωρίζουν όλοι, πότε θα είναι δυνατόν να ποτίσουν, να ξυριστούν ή και να κάνουν αφρόλουτρο.  Αλλά μια η ζέστη, μια η ραστώνη και μιά η ...άδεια,  μάλλον αποσυντόνισαν  τις υπηρεσίες του Δήμου μας. Άς είναι όμως. Άς μας έρθει το νερό κι όλα καλώς καμωμένα.   




Η ανακοίνωση στα πεύκα.


ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

Πληροφορούμε τους κατοίκους της Ιτέας ότι λόγω βλάβης του δικτύου ύδρευσης θα παρουσιαστεί για το επόμενο 24ωρο πρόβλημα στην υδροδότηση της πόλης.
Για τον παραπάνω λόγω παρακαλούμε η κατανάλωση του νερού να γίνεται όπου είναι απαραίτητη.
Η βλάβη αναμένεται να αποκατασταθεί έως το μεσημέρι της Τρίτης (24-7-2012)






5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ την ανακοίνωση την ..άκουσα. Περνούσε το βράδυ ένα αυτοκίνητο με μεγάφωνο και μάλιστα νόμιζα στην αρχή ότι διαφήμιζε κανένα μικρό κινητό θεατράκι με το έργο ο Καραγκιόζης και το νερόφιδο. Μετά κατάλαβα οτι ήταν απο τον Δήμο για το νερό.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι το λένε τώρα! Ολα καλώς καμωμένα! ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΘΕ κυρία ΚΑΡΤΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Στον φίλο 9:45. Παρανόησες. Πιθανά η Καρτερία είπε οτι αφού θα έρθει το νερό, έ, τι χολοσκάτε! Ας αφήσουμε τους να ασχοληθούν με κανένα σοβαρό θέμα. π.χ. την της περιφοράς της εικόνας της Μεταμόρφωσης! Αυτά είναι σοβαρά θέματα κι όχι το νερό. Κατάλαβες;

Sia είπε...

Μεσημέρι Τρίτης και η βλαβη(;) καλα κρατεί

Μαιρη είπε...

τριτη βραδυ η ζεστη αφορητη και το νερο πουθενα...........