Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Με τα επίσημα πια δεδομένα (ΕΛΣΤΑΤ) για το 1ο τρίμηνο του 2012, οι Δελφοί φιγουράρουν ξανά σαν ο 1ος αρχαιολογικός προορισμός μετά την Αθήνα (Ακρόπολη & Αρχαιολογικό).

Ο δε μ.ο. αύξησης της κίνησης χώρου & μουσείου για τον μήνα Μάρτιο (σε σχέση με το 2011) ανέρχεται στο 216%.!

Φώτο Από Dimitris Katsounis


 ΙΑΝ-ΜΑΡ 2012

Ακρόπολη                                      317.338
Αρχαιολογικό Αθήνας                   56.255
Δελφοί                                           49.690
Επίδαυρος                                      24.150
Ολυμπία                                         22.666
Σούνιο                                            18.912
Ηράκλειο (+Κνωσσός-Φαιστός)   14.595
Μυκήνες                                        14.161
Κόρινθος                                       12.646
Ρόδος (+Λίνδος & Κάμειρος)       6.354


I' ΕΠΚΑ

3 σχόλια:

Georgios είπε...

Πρώτος αρχαιολογικός προορισμός οι Δελφοί, τελευταία προτεραιότητα της Πολιτείας. Κατά τα άλλα ο Υφυπουργός Πολιτισμού, υπέγραψε παραμονές εκλογών για το Λαρνάκι.

Χρειάζεται ακόμη να περιμένει κανείς, μετά και τα τελευταία στατιστικά (216% αύξηση στους Δελφούς) που δείχνουν οριστικά και αμετάκλητα ότι η ανάπτυξη του Δήμου Δελφών είναι τουρισμός, κρουαζιέρα, ελαιοκαλλιέργεια, κτηνοτροφία, αλιεία και τοπικά προϊόντα (απο Δεσφίνα μέχρι Αθανάσιο Διάκο και από Δελφούς μέχρι Ερατεινή?)

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΕΝΟΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;ΑΕΙ,ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΛΜ.ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ,ΤΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝ ΑΥΤΑ;ΑΚ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΖΝΕΤΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΝΕΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΙΤΕΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ! ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΟΜΩΣ Ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ {κι οχι μονο αυτοσ αλλα και ντοπιοι δημοτικοι παραγοντες} ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ! ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ !!!