Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΡΡΑΣ


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι δύο τοπικές ομάδες , ο Αστέρας Ιτέας και ο Ολυμπιακός Κίρρας, βρίσκονται σε συζητήσεις και είναι πιθανόν να συνεργαστούν. Η συνεργασία θα αφορά ανταλλαγές ποδοσφαιριστών μεταξύ των δύο ομάδων.



Εάν ευοδώσει τελικά αυτή η συνεργασία θα είναι καλό για τις δύο ομάδες. Οι συνεργασίες πάντοτε βοηθούν στην πρόοδο και την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών και των ομάδων.





http://iteasports.blogspot.gr/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ

Ανώνυμος είπε...

οτι θελετε
αρκει το ολυμπιακος να μην φαινετε
αστερας κιρρας
κιρρα ιτεας
το ολυμπιακος μακρυα

ΙΤΕΑ-ΚΙΡΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ είπε...

εισαι καλα ρε συ?τι λες τωρα??το ονομα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΔΟΞΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ..ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙΝΙΕΣ,ΨΕΥΤΟΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ....ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ Η ΠΑΛΙΑ ΙΤΕΑ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΚΙΡΡΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΕΝΤΙΜΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΚΟΣΜΟ.ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΑΞΙΟΥΣ.ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΛΛΗΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ... ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ..

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΡΡΑ? ΤΙ ΕΧΕΙ? ΥΠΟΔΟΜΕΣ? ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ? ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ? ΔΙΟΙΚΗΣΗ? Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ? ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ.