Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

«ΛΑΡΝΑΚΙ» ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ''ΛΑΡΝΑΚΙ''



Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012, η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία, εγκρίνεται η ενοικίαση του γηπέδου των 76 στρεμ. στην θέση ''Λαρνάκι'' από την εταιρεία S&B για 10 χρόνια με μίσθιο 38.000 ευρώ ετησίως.
Το ότι δεν αναφέρεται το όνομα της Εταιρείας η οποία θα ενοικιάσει την έκταση, οφείλεται μάλλον σε αβλεψία, παρά στην ασθμαίνουσα και αντεπιστέλλουσα σπουδή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την άμεση τακτοποίηση του θέματος.
 
Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι, την συγκεκριμένη έκταση διαχειρίζεται το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδος και ότι έχει δημιουργηθεί από ''μπάζωμα'' του θαλασσίου κόλπου ''Λαρνάκι'' στην Ιτέα. Επίσης, ότι όπως έχει αποδείξει ο Σύλλογος ''ΚΑΡΤΕΡΙΑ'', το ''μπάζωμα'' στερείται αδείας και νομιμοποίησης.
Παρ' όλη την εναντίωση του Συλλόγου (και όχι μόνον) κατά την διάρκεια της θητείας της προηγούμενης Λιμενικής Επιτροπής, στην προσπάθειά της να ενοικιάσει την εν λόγω έκταση, αν και στερείτο εκ του νόμου 3852/2010 (Καλλικράτης) αυτό το δικαίωμα, εν τούτοις η Λιμενική Επιτροπή απεφάσισε κατά τις τελευταίες ημέρες της θητείας της (Δεκέμβριος 2011), να ενοικιάσει το ''Λαρνάκι'' αν και εκ του νόμου δεν είχε το δικαίωμα ακόμη και να προτείνει κάτι τέτοιο, εκτός εάν και ζητηθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Έτσι και παρά την θυμηδία την οποία προκάλεσαν οι ενέργειες της Επιτροπής, για την αντιμετώπιση ενός τόσον σοβαρού θέματος, οι επιπτώσεις του οποίου, θα γίνουν αντιληπτές απ’ όλους στο άμεσο μέλλον, το ''Λαρνάκι'' ενοικιάσθηκε για τα επόμενα 10 χρόνια έναντι 38.000 ευρώ ετησίως.
Η απόφαση αυτή του Λιμενικού Ταμείου, έλαβε α.α.: 74/2011 και όπως πληροφορούμεθα από την δημοσίευση της εγκρίσεως, η παρούσα Λιμενική Επιτροπή, την απέστειλε προς έγκριση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση με το υπ' αρ. 418/26-6-2012 έγγραφό της, δηλαδή έξι μήνες μετά από την λήψη της απόφασης και ενώ η προηγούμενη (και έχουσα αποφασίσει) Λιμενική Επιτροπή δεν την είχε αποστείλει!... Η δε Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος, σε σχεδόν μηδενικό χρόνο, παρέλαβε και ασμένως ενέκρινε την εν λόγω απόφαση, δημιουργώντας ιστορικό προηγούμενο για τον τρόπο και τον χρόνο αντίδρασης Δημόσιας Υπηρεσίας!..

Αν υπάρχουν απορίες επί του θέματος, να υπενθυμίσουμε τους εμπλεκομένους:
- Πρώην Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Φωκίδος: κος Κατσαρός Θεόδωρος
- Νυν Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Φωκίδος: κος Γιογάκης Νικόλαο
- Εγκρίνων Προϊστάμενος Αποκ. Διοικ.(κατ' εντολήν Γ.Γ.Α.Δ.): κος Καλλιώρας Κων.
- Πληροφορίες: 22310-47405 κος Αλεξόπουλος
Κατ' αυτόν τον τρόπο εξεπληρώθη και το από ετών λεχθέν παρ' ανωνύμου ανδρός:
'' Τα πάντα για την Πατρίδα, όλα για την Ελλάδα'' (για τη Φωκίδα...ρε γαμώτο, θα προσθέταμε
εμείς).
 
 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

" .. για την αντιμετώπιση ενός τόσον σοβαρού θέματος, οι επιπτώσεις του οποίου, θα γίνουν αντιληπτές απ’ όλους στο άμεσο μέλλον ... "

Ποιές είναι οι επιπτώσεις που θα έρθουν;

υγ: τώρα είδα ότι δεν είναι δικό σας άρθρο

Ανώνυμος είπε...

αλλο μπλοκ σας εκλεψε βιντεο με τον μπεχλιβανιδη

Καρτερία είπε...

Αναγνώστη 6:49 μμ ευχαριστούμε για την πληροφορία. Διορθώθηκε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΙΤΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ 4.15 ΤΟ Μ ΗΝΑ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ! ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο κ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ {θυμαστε που απεφευγε να προσελθει στα φορουμ που τον καλουσαμε ?} ΚΑΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ κ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ ΘΑ ΠΑΝ ΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥΣ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ! ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ ! ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΤΕ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ! ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο κ. ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΩΝΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΙ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ Η ΙΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ! ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΣΑΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΔΟΥΝΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ κ. ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 4.15 ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ 416 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ! ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ! ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΤΟΠΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ! ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΖΑΜΠΑ ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΛΗΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ {αν υπαρχει} ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ν ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ! ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΩΣ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΩΜΑ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ κ.λ.π.