Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΣΚΑΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ…


...ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ


 Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ προκήρυξε έργο προ εξαμήνου, με αντικείμενο τη "Δημοσιότητα & Προβολή του Ε.Π. Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013, από εξειδικευμένο Σύμβουλο Δημοσιότητας" που συμμετείχε μόνο...

ΕΝΑΣ υποψήφιος και κατόπιν αυτού ακυρώθηκε και επαναπροκηρύχθηκε και τη δεύτερη φορά, συμμετείχαν τέσσερις υποψήφιοι. Τη δεύτερη φορά που επαναπροκηρύχθηκε επί του τέως Υπουργού κου Παπακωνσταντίνου (πρώην τσάρου της δυναμικής μας οικονομίας), ακούστηκαν κάποιες φήμες ότι το έργο ελέγχεται από τον τέως Υπουργό, μέσω διαφόρων "συμβούλων" επικοινωνίας, οι οποίοι είναι και "γερόλυκοι" του τέως βαθέως ΠΑΣΟΚ και ακολούθως του block των εκσυγχρονιστών έως σήμερα, που όμως δεν είχε δοθεί ιδιαίτερο βάρος σε αυτές τις φήμες.

Όμως, έγινε το εκπληκτικό! Δηλαδή, ο ΕΝΑΣ αρχικός που συμμετείχε μόνος του στην πρώτη φάση, "συμμετέχοντας" μέσω άλλων αυτή τη φορά είναι και πάλι πρώτος, αν και δεν φαίνεται ότι είναι και ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, δεδομένου ότι οι άλλες συμμετοχές έχουν μάλλον μεγαλύτερη βαρύτητα, επιφάνεια και εμπειρία από τον ΕΝΑΝ.

Φαίνεται ότι η δυναμική, λόγω των γεγονότων των εκλογών και της αλλαγής της Διοίκησης του Υπουργείου, βοήθησε τη ροή των πραγμάτων και θα βρεθεί τελικά μέσα στο χαμό να κερδίζει ο ΕΝΑΣ, ως "ημέτερος" του πρώην Υπουργού.

Θα μου πείτε βέβαια, τι πιο λογικό ; Μήπως έχει προλάβει να ασχοληθεί η νέα ηγεσία του Υπουργείου, όταν το αιώνιο "σύστημα" λειτουργεί πάντα και ανεξάρτητα από τις όποιες εξαγγελίες και ευχολόγια;







Δεν υπάρχουν σχόλια: