Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ: Δελτίο Τύπου για το έργο Αποκατάστα​ση οδοστρώματ​ος Χρισσού - Άμφισσας - Ιτέας



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ


Άμφισσα, 5 Ιουλίου 2012





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: Δημοπρατήθηκε το έργο «Αποκατάσταση οδοστρώματος Χρισσού – Άμφισσας – Ιτέας. κατά τμήματα»

Δημοπρατήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας το έργο «Αποκατάσταση οδοστρώματος Χρισσού – Άμφισσας – Ιτέας κατά τμήματα» προϋπολογισμού 650.000€.

Πρόκειται για εργασίες συντήρησης και βελτίωσης τμημάτων του υπάρχοντος φθαρμένου οδοστρώματος επί του εθνικού δρόμου Χρισσού – Αμφισσας – Ιτέας σε διάφορες χιλιομετρικές θέσεις. Επειδή πρόκειται για πολυσύχναστο δρόμο με μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο κρίθηκε σκόπιμο και αναγκαίο να βελτιωθούν τα φθαρμένα τμήματα ώστε να μην εγκυμονούνται κίνδυνοι για τους διερχόμενους οδηγούς, καθώς τυχόν περαιτέρω καθυστέρηση δημιουργεί επιπλέον φθορές στο οδόστρωμα. Το συνολικό μήκος των υπο βελτίωση τμημάτων είναι περίπου 1630μ. με μέσο πλάτος 12,50μ.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν για την αποκατάσταση είναι: απόξεση (φρεζάρισμα) του φθαρμένου οδοστρώματος, τοποθέτηση ισοπεδωτικής στρώσης και τοποθέτηση αντιολησθηρού τάπητα. Εν συνεχεία θα τοποθετηθεί οριζόντια σήμανση με διαγράμμιση καθώς θα επανατοποθετηθούν οι ακουστικές ταινίες και οι πλαστικοί ανακλαστήρες φωτός – φακίδια.


Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: