Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;



Δεν σεβάστηκε την κορυφαία ολυμπιακή αξία που είναι ο σεβασμός της διαφορετικότητας», υπογράμμισε ο Κούβελος, εξηγώντας γιατί ελήφθη η απόφαση να αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Βούλα Παπαχρήστου !!



Βρε, η γυναίκα σου δεν σεβάστηκε την Ελλάδα ,τους Έλληνες αλλά ούτε και τον Στρατηγό Γράψα τολμάς και μιλάς !


«Έθεσε εαυτήν εκτός ελληνικής ομάδας», υποστήριξε ο Κούβελος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Και μεις θα θέσουμε την γυναίκα σου εκτός Βουλής μεγάλε να είσαι σίγουρος για αυτό !


ΠΗΓΗ: www.trikala.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ,ΟΠΩΣ ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ,ΜΕΓΑΣ ΜΑΓΙΣΤΡΟΣ,Κ.Λ.Π.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ.ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΛΕΣΧΣΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ,Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ κ.ΚΟΥΒΕΛΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΤΗ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ?ΠΡΩΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΒΡΑΙΑ ΥΠΕΞ ΚΟΝΤΟΛΙΖΑ ΡΑΙΣ.ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.