Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΧΡΙΣΣΟΥ



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ


Άμφισσα, 4 Ιουλίου 2012



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: Δημοπρατήθηκε το έργο «Ανακατασκευή οδοστρώματος Ε.Ο. εντός οικισμού Χρισσού – Α φάση»


Δημοπρατήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας το έργο «Ανακατασκευή οδοστρώματος Ε.Ο. εντός οικισμού Χρισσού – Α φάση» προϋπολογισμού 250.000€.

Ο συγκεκριμένος δρόμος διασχίζει τον οικισμό του Χρισσού και η κατάσταση στην οποία είναι αυτή τη στιγμή δυσκολεύει αλλά και εγκυμονεί κινδύνους τόσο για τους κατοίκους όσο και για τα διερχόμενα οχήματα εντός του οικισμού. Λόγω των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν κατά την κατασκευή του αποχετευτικού συστήματος για τη λειτουργία του Βιολογικού καθαρισμού αλλά και από τις επέκεινα συνδέσεις των ιδιοκτησιών με το κεντρικό αποχετευτικό σύστημα, υπήρξε σαν αποτέλεσμα να γεμίσει ο δρόμος λακούβες με κίνδυνο τόσο για τα αυτοκίνητα όσο και να τραυματιστούν οι πεζοί.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν για την αποκατάσταση είναι: απόξεση (φρεζάρισμα) του φθαρμένου οδοστρώματος, επάλειψη με ασφαλτική συγκολλητική και τοποθέτηση αντιολησθηρού τάπητα. Εν συνεχεία θα τοποθετηθεί οριζόντια σήμανση με διαγράμμιση.

Οι παραπάνω εργασίες δεν επιφέρουν καμία απολύτως επίπτωση στο περιβάλλον και πρέπει να εκτελεσθούν το συντομότερο δυνατό καθώς η υπάρχουσα κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα αλλά και τους κατοίκους των όμορων ιδιοκτησιών.


Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ







2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντί να φτιάξουν το τμήμα απο Κακκανού έως Άμφισσα που έχει διαλυθεί φτιάχνουν μέσα στο Χρισσό. Πάλι τυχερός ο Φουσέκης. Θα του φτιάξουν έργο χωρίς να πληρώσει μία.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΡΙΣΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΔΙΝΕ ΨΩΜΙ ΣΕ ΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΙΤΕΑ.