Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Σ.Ε.Π.Π. ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ


Πολύδροσος Παρνασσού

Κύριε Πρόεδρε.

Δεν θέλω να μακρηγορήσω σε όλα όσα μου αναφέρεται. Επιγραμματικά και μόνον. Νομίζω ότι εύκολα ξεχνάτε ή εύκολα αλλάζεται απόψεις, ξεχνώντας πόσα κολακευτικά λόγια μου έχετε κατά καιρούς απευθύνει σχετικά με την προσφορά μου στα κοινά, εσείς συγκεκριμένα αλλά και ο ....υποβολέας σας.


Συγκεκριμένα τώρα.
Ο τέως Δήμος Παρνασσού σε θέματα εκχιονισμού είχε διαθέσει αρκετά και τα αποτελέσματα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μπορείτε να το πληροφορηθείτε  ( μάλλον το μπερδεύεται με άλλο χρονικό διάστημα). Δεν ξέρω αν γνωρίζεται βέβαια ότι για τον φετεινό εκχιονισμό ο ανάδοχος δεν έχει πάρει την αμοιβή του και υπάρχει αμφιβολία αν θα παρουσιαστεί άλλος για την επόμενη σαιζόν. Καλό είναι να ενημερωθείτε και να ενημερώσετε όπως έχετε υποχρέωση και τους ενδιαφερόμενους .

Εγώ εδώ θα είμαι να σας το θυμίσω.

Τώρα τι πρόσφερε η προηγούμενη δημοτική αρχή κύριε Πρόεδρε ας το κρίνει ο κόσμος. Μια βόλτα όμως για το σκουπιδαριό μέσα στο χωριό αλλά και πέριξ θα σας έπειθε και εσάς .


Αλήθεια κύριε Πρόεδρε έχετε προσέξει ως επαγγελματίας στην ΕΙΣΟΔΟ του χωριού από Άμφισσα στο γήπεδο κοντά τον μεγάλο κάδο???? Δεν σας κάνει να ντρέπεστε? Για το Ράλυ νομίζω σας απάντησα (Σχετικά με όσα δήλωσε ο κ. Δεσποτόπουλος και οι εταιρείες που συμμετείχαν ) μπορώ όμως να σας μεταφέρω και την άποψι των επισκεπτών του blog μετά την τοποθέτησή σας.

Κύριε Πρόεδρε το ποσόν που ψήφισε η περιφέρεια για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού είναι 200.000 ευρώ και όχι 1,4 εκατ. ευρώ. Πληροφορηθείτε όμως να διαπιστώσετε ότι αυτά είναι για το 2012, οπότε μέλλον δύσκολο έως αδύνατον να γίνει , εγώ το δημοσίευσα και μακάρι να προλάβουν.

Για την ημερίδα ας μη σχολιάσω, όλος ο κόσμος κατάλαβε ότι το κάνατε, χωρίς απόφαση του ΔΣ και ο σκοπός σας ήταν να προβάλετε αυτούς που ο Ελληνικός λαός τους έστειλε εκεί που πρέπει.

Τελειώνοντας όμως γιατί θα έπρεπε και κάποια άλλα να σας αναφέρω, έχουμε χρόνο μπροστά μας όμως, και αν επιθυμείτε και δημοσίως θα ήθελα να σας αναφέρω ότι.

Το blog ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ πλέον έχει μια αρκετά μεγάλη αναγνωσιμότητα. Πλέον την Πολύδροσο την έχουν μάθει αρκετοί που δεν την γνώριζαν. Έχουν μάθει για την πανέμορφη Επάνω Σουβάλα, έχουν μάθει για τις πηγές της, το σπήλαιο, την φιλοξενία των κατοίκων της. Έχουν πληροφορηθεί για την ιστορία της.  Σε όλα αυτά έχει βάλει ένα πετραδάκι και το BLOG. Όλα αυτά χωρίς προσωπικό όφελος. Στο χέρι σας είναι να βοηθήσετε σε αυτή την κατεύθυνση.

Και τις ομορφιές και τα καλά του τόπου μας θα δείχνουμε , αλλά και τα άσχημα για να βελτιωνόμαστε. Παράδειγμα το σκουπιδαριό στον ΣΣ Λιλαιας και στην παλιά δεξαμενή.

Ελπίζω να εκτιμήσετε όλα αυτά
Πολύδροσος Παρνασσού

-----------------------------------



Σημείωση ''ΚΑΡΤΕΡΙΑ'' : Αναφορικά με το προκύψαν θέμα, των διαφορετικών εκτιμήσεων για τοπικά προβλήματα της Δ. Ε. Πολυδρόσου, ανάμεσα στον  εκεί Σύλλογο καταστηματαρχών και το  http://polydrososparnassou.blogspot.gr/  και με δεδομένη την καταστατική θέση μας περί μη δημοσιεύσεων πολιτικών θέσεων και ενεργειών ατόμων, οργανώσεων, παρατάξεων και κομμάτων (πλην των δελτίων τύπου των τριών Αυτοδιοικητικών βαθμίδων), κάνουμε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε επιστολές με απόψεις για το συγκεκριμένο θέμα.  Σεβόμενοι την αγωνία, την ευθύνη και την προσπάθεια για την ανάπτυξη, όλων των ενεργών δυνάμεων της Πολυδρόσου και χωρίς να θέλουμε να υποκαταστήσουμε ή να προσβάλλουμε τον οιονδήποτε παριστάνοντας τους επαΐοντες, θα θέλαμε να κάνουμε μία πρόταση :

Γιατί δεν επικοινωνείτε μεταξύ σας έστω και με e-mail;

Θα χαρούμε πάντως να μας καλέσετε για καφεδάκι,  στον ίσκιο απέναντι από την εκκλησία, στην επόμενη  δια ζώσης επαφή σας  για την εκτόνωση του κακού κλίματος.  Όχι βεβαίως  ως μάρτυρες, αλλά ως φίλους  της όμορφης Πολυδρόσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: