Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟΝ ΑΚΗ Η LADY HERMES.... ΖΗΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΕΠΕΙΔΗ "ΔΕΝ" ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ!

akis-diazigio
Τώρα εμείς καλούμεθα να πιστέψουμε ότι, η Βίκυ Σταμάτη καταθέτει αίτηση διαζυγίου, επειδή τα όσα έμαθε για τον σύζυγό της όσο ήταν στη φυλακή, κλόνισαν το γάμο τους!

Πώς να μην αναρωτηθεί έπειτα κάποιος μήπως και αυτή η κίνηση γίνεται για να ρίξει η Κούλα απ΄ το Ζέλι στάχτη στα μάτια των δικαστών και να πετύχει την αποφυλάκισή της, επικαλούμενη κυρίως το ανήλικο παιδί της, που είναι και το μόνο αθώο θύμα των ίδιων του των γονιών.

Η Βίκυ Σταμάτη, λοιπόν, κατά τις πληροφορίες, θα ζητήσει διαζύγιο από τον πρώην υπουργό, υποστηρίζοντας ότι, βρίσκεται άδικα στη φυλακή και πως τα όσα αποκαλύφθηκαν για το σύζυγό της "έχουν κλονίσει το γάμο τους". Δεν ήξερε τίποτα η κ. Σταμάτη. Εκείνη απλώς αγόραζε τσατσάρα γνωστού οίκου αξίας 150 ευρώ...

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στη γνωστή έχθρα που έχει η κ. Σταμάτη με την επίσης προφυλακισμένη κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή.

Τα πράγματα για τον πάλαι ποτέ "ωραίο Μπρουμέλ" και νυν "Πανταλόνε της πολιτικής" δεν πάνε καθόλου καλά...



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Η ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΙΔΡΩΤΑ Κ ΑΙΜΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ??????????????????

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΥΤΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΥΡΩ ΤΗΣ !ΑΥΤΗ Η ΚΛΕΠΤΟΑΠΟΔΟΧΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΟΦΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ? ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ! ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΡΑΦ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ? ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΠΤΟΑΠΑΔΟΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ{πουδεν φταιει σε τιποτε αν οι γονεισ του κατακλεψαν το φτωχο λαο} ΜΕ 300 ΕΥΡΩ. ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΤΗΣ ΑΝ ΤΗΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ Τ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ! ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ !

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΦΤΙΓΚ.ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥ...ΝΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ.