Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

OI ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΙ



Αυτά είναι καθήκοντα, αυτή είναι πολιτική αρμοδιότητα, αυτό είναι τρόπος επικοινωνίας με τα προβλήματα των απλών ανθρώπων και τελικά, αυτή είναι ζωή!

Σε τρία (3) πανηγύρια! παρευρεθήκαν την Τετάρτη το βράδυ οι αιρετοί μας άρχοντες και σε άλλα τρία (3) σήμερα το πρωί! Και λογικά, θα έπρεπε να παραβρεθούν. Έχουμε και λέμε : Σερνικάκι, Άμφισσα, Γαλαξείδι, Δελφοί.... Φανταστείτε δε, ότι σε κάθε εμφάνισή τους θα έπρεπε να πάρουν και έναν... μεζέ (τουλάχιστον), έτσι για το καλό. Και έτσι πρέπει να γίνεται.

Το καλλίτερο όμως έγινε στον εσπερινό, στο εξωκκλήσι της Αγίας Παρασκευής στο Σερνικάκι, όπου από Ωραίας Πύλης ο τελετουργών ιερωμένος, ανήγγειλε στο χριστεπώνυμο πλήρωμα του Ναού, την παρουσία Αντιδημάρχου του Δήμου Δελφών, ως ελάχιστον δείγμα εκτιμήσεως στην απροσδόκητη παρουσία του συγκεκριμένου προσώπου, εντός του Ναού! Του δε ιδίου ιερωμένου, ήταν τόσον σοβαρή η άποψή του για το εκκλησιαστικό τελετουργικό, ούτως ώστε κατά την λήξη της θείας λειτουργίας, να αναγγείλει και να πραγματοποιήσει κλήρωση λαχνού, με έπαθλο ένα αμνοερίφιο.


Χρόνια πολλά στους Παρασκευάδες και τις Παρασκευές.

Και του χρόνου με το ...αρνί.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΠΟΥ ΛΟΛΛΑΝΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΗΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ετσι ηταν παντα κοιτανε ποσο θα φανε να ειναι παντα στην επικαιροτητα.απορω πως ψηφισαμε αυτους για να μας διοικουν και ειδικοτερα να χαιρομαστε τον δημαρχο μας που σε 2 διαγωνισμους τα παιδια της ιτεας τα και εβαλε δικους του α ρε κλωτσιες που θελει ο δηθεν δημαρχος ουστ