Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΩΝ 11,5 ΔΙΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ! ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ

      
spiliotopoulosbanio1

Οι παραπάνω φωτογραφίες του κου Σπηλιωτόπουλου είναι από τον Σεπτέμβριο του 2011. (online-pressblog.blogspot.gr)

Την ώρα που οι εξαθλιωμένοι πολίτες παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τα παζάρια και τις δήθεν συσκέψεις - θρίλερ για τα νέα μέτρα των 11,5 δις, οι πολιτικοί και μάλιστα ορισμένοι από τους αρχιτέκτονες του Μνημονίου και του ξεπουλήματος της χώρας, περιφέρονται ηλιοκαμένοι από νησί σε νησί και απολαμβάνουν τα μπανάκια τους σαν να μην τρέχει κάστανο!
Αρχίζουμε με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο επειδή είναι η πιο πρόσφατη φωτογραφία. Ο βουλευτής της Ν.Δ και πρώην υπουργός απολαμβάνει αμέριμνος τις διακοπούλες του στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, συνοδευόμενος από την Νάνσυ Λεονάρδου, κόρη του γνωστού εφοπλιστή. Την... απαράμιλλη εμφάνισή του, ας μην την σχολιάσουμε καλύτερα...

-----------------------------------------------------------

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ

Οι φετινές διακοπές του Άρη Σπηλιωτόπουλου στη Μύκονο

 Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012, 18:03 Από zougla

Στο νησί των ανέμων βρίσκεται για διακοπές ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, φιλοξενούμενος στο σπίτι του κουμπάρου του και εφοπλιστή Τάκη Λεονάρδου.
Σύμφωνα με τη «Real News», ο βουλευτής της ΝΔ προτιμά τις βόλτες στα Ματογιάννια παρέα με τη Νάνσυ Λεονάρδου, κόρη του κουμπάρου του, ενώ για τα μπάνια τους δείχνουν προτίμηση στον Πλατύ Γιαλό, όπου και τους «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός.
Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση
Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012, 18:22 Από zougla
ΠΗΓΗ: www.zougla.gr
-------------------------------------------------------------
Συνεχίζουμε με τον Μπένι. Έναν εκ των βασικών συντελεστών στην καταστροφή της χώρας. Ο Στουρνάρας συνεχίζει το "δολοφονικό" σχέδιό του, κι αυτός απολαμβάνει τις διακοπές του στη βιλάρα του πεθερού του στην Σκόπελο. Τώρα, άλλος τρώει το τροϊκανό αγγούρι...


beni-skopelos
beni-vila-skopelos


Ο Τζέφρι πάλι, δεν έχει άφησε όρθιο νησί για νησί. Μόνο τον τελευταίο μήνα έχει περάσει από την Κρήτη, τη Ρόδο, την Πάτμο και τη Σέριφο. Στα περισσότερα ταξιδάκια, έμαθα από 100% έγκυρη πηγή, ότι έχει μαζί και τη μητέρα Μάργκαρετ, αλλά επειδή είναι πλέον υπέργηρη, κάθεται στο ξενοδοχείο.
Ο ΓΑΠ ουδόλως νοιάζεται για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα εξαιτίας του ίδιου και των αρπακτικών που τον περιτριγύριζαν, και εξακολουθεί να πηγαίνει από νησί σε νησί αγκαλιά με την Άντα, όπου τις περισσότερες φορές των φιλοξενούν ο κολλητός του Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αλλά και αρκετοί επιχειρηματίες. Αφού έχει γλιτώσει το ξύλο, ούτε του παπά να μην το πει...


gap-anta-agalia


http://makeleio.gr/

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO ΞΥΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΑΝ,ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΧΑΛΟ.......ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο έχει ημερομηνία 4/9/2011. Εκτός αυτού, κακό είναι να πάει κάποιος βουλευτής για μπάνιο; Εδώ πηγαίνει η σάρα και η μάρα...

Ζητώ να διορθώσετε το κείμενο που γράφετε για τον κο Σπηλιωτόπουλο γιατί δεν το έχω σε τίποτα να επικοινωνήσω μαζί του και να το διορθώσετε με το ζόρι.

Δείτε εδώ την ημερομηνία της δημοσίευσης των φωτογραφιών: http://online-pressblog.blogspot.gr/2011/09/blog-post_6173.html

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ {ΦΙΛΟ} ΤΩΝ 12.01 : ΜΠΡΡΡΡΡΡΡ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ! ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ ΝΤΑ ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ? ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ Η ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ? ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ κ.λ.π.? ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ! ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΛΑ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ?ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ SPIGEL.ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΙΛΛΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ Η ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΤΕΡΟ?ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

12 01
ΑΠΕΙΛΗ = ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΜΑΤΑΡΑ ΡΕ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ.ΣΑΣ ΤΥΦΛΩΣΕ Η ΑΓΑ@ΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω εσύ που απειλείς να μην είσαι ο ίδιος με αυτόν που έπιανε κόσμο στην Ιτέα και γονατιστός παρακαλούσε να ψηφιστεί η Κα Μανδρέκα..

Εξάλλου δεν είπανε και τίποτα ..
Για τις διακοπές της κοπ...του Κου Σπηλιωτόπουλου είπανε..

Αίντε γιατί λίγα τα ψωμιά σας κομματόβλητα..