Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΚΙΡΡΑ: «ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» 17 ΚΑΙ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ



Αγαπάμε την Μουσική.
Αγαπάμε το Καλοκαίρι.
Αγαπάμε την Θάλασσα.
Μα πάνω απ' όλα, αγαπάμε τον τόπο μας.

Για αυτό και τα μαζέψαμε όλα μαζί, για να τα ζήσουμε όλοι μαζί, εκεί, στην παραλία του Άϊ-Γιάννη στην Κίρρα. Κανονίσαμε λοιπόν, το διήμερο17-18 Αυγούστου 2012, να βρεθούμε όλοι μας, στην παραλία, δίπλα απ' το ποτάμι από το σούρουπο μέχρι όποια ώρα μας πάρει και να ακούσουμε ζωντανή μουσική και ''κονσέρβα'' από Dj. Φροντίζουμε να ναι όλα ωραία και να διασκεδάσουμε, ξεκινώντας μ' αυτόν τον τρόπο την δημιουργία ενός Φεστιβάλ, που σκοπός του θα είναι, κάθε χρόνο να μαζεύει όλες τις νεανικές δραστηριότητες της περιοχής και όχι μόνον.
Βάλαμε λοιπόν το μεράκι μας να δουλέψει και ''αγγαρέψαμε'' το Κοινοτικό Διαμέρισμα για να μας βοηθήσει. Κι ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά, όπως και αξίζει στην μυριόχρονη ιστορία της Κίρρας.
Είμαστε : το ''Road House Blues Club, ''ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ'' η ''ΑΦΩΣΤΕΛ'', η ''ΚΑΡΤΕΡΙΑ'' και η Τοπική Κοινότητα Κίρρας. Έχουμε δε και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας.

Ραντεβού λοιπόν, 17+18 του μήνα, στην παραλία του Άϊ-Γιάννη, δίπλα στο ποτάμι.

Για όσους είναι νέοι, για όσους αισθάνονται σαν νέοι και για όσους υπήρξαν Ροκαμπίληδες!!...

Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για τις λεπτομέρειες.




Το blog της εκδήλωσης είναι: http://diplastopotami.blogspot.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΧΕΒΙΜΕΤΑΛΟΓΕΡΟΙ,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΜΕ ΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΜΠΝΕΥΣΘΗΚΑΝ ! ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΗΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ! ΠΙΣΤΕΥΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! Ο Λ Ο Ι ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΩΝ 8.46 ! ΑΕΙ ΚΙ ΚΑΛΑ ΣΦΑΧΤΑ ! ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝ ΠΑΣ ! ΤΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ! ΠΗΓΑΙΝΕ Ν ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΛΚΑΡΙΝΟ ΦΑΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΑΧΤΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΛΥΠΗΤΕΡΗ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΙΝΗΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ κ.λ.π. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Μ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ !!!

Μήτσος είπε...

Βοηθείστε μωρέ να βγούμε απ' το τέλμα! Κι αφείστε απ' όξω την μιζέρια, την κακοδιάθεση και την απαισιοδοξία! Υπάρχει άνθρωπος που την προσπάθεια να φανεί ότι έχει μέλλον η Κίρρα, θέλει να την καταδικάσει, πριν ακόμα εκδηλωθεί; Κι άν υπάρχει θάναι μωρός, βλάκας και βαλτός. Μ' αυτούς μωρέ θα πάμε μπροστά; Με την αντίρρηση, την γκρίνια και τον κομματισμό; Ελάτε όλοι ρε πατριώτες να δείξουμε ότι δεν μασάμε απο εντολοδόχους και ότι η κουλτούρα μας, είναι παραπάνω απο την κατσουφιά και την απελπισία των χαμένων. Δεν μας ανήκουν, δεν τους θέλουμε και στο κάτω-κάτω, άϊ-σιχτίρ, δεν σας έχουμε ανάγκη! Τραβάτε στην Κολοπετινίτσα να φτιάξετε γιορτές και μοιρολόγια! Αμάν πιά! Έλεος! Τέρμα η ασχήμια και τα προβλήματά της στην Κίρρα! Όλοι στις 17και 18 Αυγούστου δίπλα στο ποτάμι, εκεί στην ακρογιαλιά που μας ανήκει!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ..

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΟΥ ΦΡΕΝΑΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑΦΑΓΕΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ 11:02,ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΝΙΑ.ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ,ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ.ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΕΙΣ.