Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Υπάρχει "γαλάζιος Άκης"; Τι εξυπηρετούν οι φήμες και τα σενάρια που διακινούνται

Υπάρχει `γαλάζιος Άκης`; Τι εξυπηρετούν οι φήμες και τα σενάρια που διακινούνται
Κάθαρση” σε επίπεδο “επικοινωνιακό” που επιβάλει τη “συγγραφή σήριαλ” περί επικείμενων συλλήψεων υπουργών Άμυνας με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης ή κάτι υπάρχει.

Τα τελευταία 24ωρα οι φήμες που θέλουν κι άλλο πολιτικό πρόσωπο να συλλαμβάνεται για “μαύρο χρήμα” διακινούνται με ένταση. Τις τελευταίες ώρες άρχισε να κιυκλοφορεί ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, αναμένει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με το “φάκελο του “γαλάζιου Άκη”!

Υπάρχει “γαλάζιος Άκης”; Όσοι διακινούν τα σενάρια επικαλούνται πηγές του ΣΔΟΕ και συνδέουν την απομάκρυνση Διώτη από την υπηρεσία με τα όσα είχε ανακαλύψει για το πολιτικό πρόσωπο που φέρεται να έχει εμπλακεί σε διακίνηση “μαύρου χρήματος”.

Πηγή από την Αθήνα που γνωρίζει όμως καλά τα γερμανικά πράγματα ,υποστηρίζει πάντως ότι “δεν υπάρχει κανένα θέμα”.

Όλα αυτά είναι φυσικά στον αέρα. Είναι δεδομένο ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες πιστεύουν ότι η λεγόμενη κάθαρση ασφαλώς και δεν μπορεί να θεωρείται…ολοκληρωμένη με τη προφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου!

Όμως η λεγόμενη κάθαρση για να γίνει ουσιαστική δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως “πυροτέχνημα” και “προπέτασμα καπνού” πίσω από το οποίο υποκρύπτονται άλλες σκοπιμότητες ,με κυρίαρχη τον αποπροσανατολισμό.

Κάθαρση και ειδικά στο χώρο των εξοπλισμών στον οποίο μονίμως εδώ και χρόνια είναι στραμμένα όλα τα φώτα ,μπορεί να γίνει στο “άψε-σβήσε”. Γιατί ως γνωστόν “ο έρωτας και το χρήμα” δεν κρύβονται. Και σ΄ αυτό το χώρο υπήρξε πολύς …έρωτας. Για το χρήμα. 

ΠΗΓΗ: www.onalert.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ..

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ.ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΜΙΑ.ΡΕ ΓΙΑ ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ.ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.ΑΚΟΜΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ.ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΡΩΓΑΝ ΘΑΦΕΥΓΑΝ,ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ,ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΓΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ.ΧΟΥΜΑΑΑΑΑΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΥΜΑ ΚΙ΄ΑΝΤΑΡΑ.