Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ''ΚΑΡΤΕΡΙΑ''


Με αφορμή σχολιασμό, με καταλογισμό την δήθεν υποτιθέμενη προβολή πολιτικών πεποιθήσεων μέσω του blog, μελών του Συλλόγου μας, είμεθα υποχρεωμένοι για πολλοστή φορά και προς όσους δεν έχει γίνει ακόμη αντιληπτό, να επαναλάβουμε ότι:



− Ο Σύλλογος ''ΚΑΡΤΕΡΙΑ'' δεν κομματικοποιείται

− Ο Σύλλογος ''ΚΑΡΤΕΡΙΑ'' δεν ελέγχεται

− Δεν χρηματοδοτείται, δεν εντέλλεται από κανέναν και δεν είναι προσηρτημένος σε κανενός είδους ''club'' ή άρμα, οποιασδήποτε αποχρώσεως και ισχύος και αν είναι.

− Το blog του Συλλόγου, εκτός από την επωνυμία του, έχει δώσει δείγματα γραφής για την ποιότητα και την εγκυρότητα των δημοσιευμάτων του και δεν πρόκειται να θυσιάσει την δημιουργηθείσα αξιοπιστία του, στον βωμό της οποιασδήποτε σκοπιμότητας. Και βεβαίως αναλαμβάνουμε και την ευθύνη των ίδιων άρθρων.

− Το blog του Συλλόγου, ασχολείται κατά κύριον λόγο με τα προβλήματα, τα κακώς και καλώς κείμενα και την ειδησεογραφία της περιοχής μας. Συνήθως δε και με την πανελλήνια ειδησεογραφία. Εκτός των άρθρων των μελών μας, τα οποία εκφράζουν και την άποψή μας για συγκεκριμένα θέματα, όλα τα υπόλοιπα είναι αναδημοσίευση και σταχυολόγηση ειδήσεων ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ πολιτικά, ρατσιστικά, κομματικά ή φυλετικά. Το έγκλημα είναι έγκλημα από οπουδήποτε και αν προέρχεται. Και αν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι για ίδιους λόγους, το αντιλαμβάνονται ως ''ολίγον'' έγκλημα ή ακόμη χειρότερα, προσπαθούν να προσδώσουν πολιτικές ή ρατσιστικές διαστάσεις στο δράμα του θύτη και του θύματος, ε, τότε έχουμε ακόμη πρόβλημα σαν κοινωνία.

     Κατόπιν όλων αυτών, είναι τουλάχιστον φαιδρό να απευθύνονται σε εμάς, δίκην συνειδήσεως και με την νοοτροπία αυτόκλητων τοποτηρητών και καθοδηγητών της ευνόμου και ισονόμου πολιτείας. Είναι γνωστοί οι αγώνες μας για τον τόπο μας. Και εκείνο το οποίο έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι, τα δύσκολα τώρα έρχονται. Και η αντίληψη ότι οι άνθρωποι είναι υποχρεωτικά (καθ' ερμηνείαν) πράσινοι, κόκκινοι, γαλάζιοι, πορτοκαλλείς ή μαύροι, είναι αυτή η οποία μας χώρισε χρόνια τώρα και δημιούργησε και τα σημερινά αδιέξοδα.

     Δεχόμαστε και δημοσιεύουμε απόψεις και κρίσεις, αποφεύγοντας τα υβριστικά σχόλια και τις κακοήθειες, προσπαθώντας ταυτόχρονα, να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας. Κρίνουμε πράξεις και ενέργειες Θεσμών, Υπηρεσιών και ανθρώπων έχουσες σχέση με τον τόπο μας και ουδέποτε με τα ίδια τα φυσικά πρόσωπα. Ελπίζουμε να γίναμε κατανοητοί άπαξ δια παντός.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν σε βλέπουν 100-120 άτομα την ημέρα στο blog το δικό σου "υποτίθεται" και βλέπεις την Καρτερία να πέρνει κεφάλια, είναι λογικό να τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Και να σου φταίνε οι Χρυσαυγίτες, ο Μάο, η Μέρκελ, αλλά όχι οι Πακιστανοί. Και ξαφνικά εκεί που το έπαιζες προφεσόρος, να θέλεις να γίνεις επώνυμος και να θέλεις να γράφεις για να σε διαβάζουν. Αγνοήστε τον μωρε Καρτερία. ¨οσα δώσατε στον τόπο σε ένα χρόνο, δεν τάδωσαν όλοι οι άλλοι σε 20.

Ανώνυμος είπε...

Οι απόψεις σας πάντως στο προηγούμενο άρθρο με τα έντονα γράμματα ( ο βίαστής πακιστανος που θα κτυπήσει πόρτα , θα πας μάρτυρας υπεράσπισης στον πακιστανό) δείχνουν καθαρά τη πολιτική θέση της σελίδας

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή τοφαγες το πόστ θα επαναλάβω: ο Δουρης πακιστανος ήταν ;

Admin είπε...

Λοιπόν τέρμα τα ψέματα και οι υπεκφυγές.
Την ίδια μέρα που έγινε το έγκλημα στην Πάρο έγιναν και πολλά άλλα εγκλήματα , αλλά αυτά δεν ενδιαφέρουν τους ρατσιστές και τους τραπεζίτες. Ένας παππούς π.χ. στην Ρόδο έκανε και αυτός σεξουαλικό έγκλημα, ασελγούσε στο εγγονάκι του. Κανένας ρατσιστής και ψευτοευαίσθητος για την εγκληματικότητα δεν το έκανε θέμα.
Ο λόγος είναι απλός οι Τραπεζίτες θέλουν να μας κλέβουν και μας βάζουν αντί να προσηλωνόμαστε στις κλεψιές τους, να κοιτάζουμε εκεί που μας δείχνουν οι συνεργάτες τους κυβερνητικοί και φασίστες, τους μετανάστες. Για την Αγροτική Τράπεζα κουβέντα.
Η κρίση στην κοινωνία μας οφείλεται στους τραπεζίτες και όσο για τους μετανάστες είναι και αυτοί θύματα των οικονομικά ισχυρών σε όλο τον κόσμο.
Στην Φωκίδα ο πληθυσμός σε μία δεκαετία μειώθηκε κατά 20%, τεράστιο ποσοστό δηλαδή έγινε εσωτερικός ή εξωτερικός μετανάστης, ας αφήσουν λοιπόν τα ψέματα για τον μεγάλο αριθμό των μεταναστών στον τόπο μας. Δεν τους ενδιαφέρουν οι μετανάστες , είναι απλά ένα πρόσχημα. Αν δεν υπήρχαν αυτοί κάπου αλλού θα μας έβαζαν να κοιτάζουμε η κυβέρνηση και οι φασίστες για να μην βλέπουμε ποιοι μας κλέβουν κάθε μέρα.
Η ιστοσελίδα της Καρτερίας δεν είναι σελίδα συλλόγου.
Όποιος από τους Συλλόγους που συμμετέχω (Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων, Σύλλογος Γεωπόνων, Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής ενότητας Φωκίδας, κλπ) και αντίστοιχα συμμετέχουν και οι αναγνώστες σας, αν έβγαζε στην σελίδα του και αναρτούσε κείμενα σαν τα παρακάτω, αυτό θα αποτελούσε αιτία διάλυσης του Συλλόγου, ή μετατροπής του σε ακροδεξιά πολιτική ομάδα.
http://karteria1.blogspot.gr/2012/05/blog-post_2888.html
ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΦΕΣΣΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!! ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΒΟΥΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΑΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!...

http://karteria1.blogspot.gr/2011/12/blog-post_2983.html
ΡΙΧΤΕ ΔΥΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ!

Σαν Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς έχω να σας δηλώσω ότι οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο και το προφίλ Facebook της Καρτερίας. δεν εκφράζουν το Αυτοδιοικητικό Κίνημα παρόλο που κάποια μέλη του Αυτοδιοικητικού κινήματος είναι μέλη της Καρτερίας.
Αν αυτά τα μέλη δεν θέλουν ή δεν μπορούν να διαχωριστούν από ακροδεξιές απόψεις και δημοσιεύσεις είναι δικό τους θέμα , έχω όμως υποχρέωση να διαχωρίσω το Αυτοδιοιοκητικό κίνημα από τους διαχειριστές των σελίδων που προανέφερα.

Τσιάμης Αποστόλης

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε Τολη ρε παιδια στις επομενες εκλογές να ησυχάσει. Προσπαθει μεσα από συλλογους να αυτοπροβληθει ο ανθρωπος. Δεν τον λυπαστε;