Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Δελτίο Τύπου για το ψήφισμα του Περιφερεια​κού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας για τα γεγονότα της Ιτέας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Άμφισσα, 28 Αυγούστου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ομόφωνο ψήφισμα, το Περιφερειακό Συμβούλιου Στερεάς Ελλάδας, ύστερα από πρόταση της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, καταδικάζει τα φαινόμενα βίας στην Ιτέα από μέλη και οπαδούς της Χρυσής Αυγής.
Ακολουθεί το ψήφισμα:
«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας καταγγέλλει τα φαινόμενα βίας των μελών της Χρυσής Αυγής, όπως ο βάναυσος ξυλοδαρμός ενός 19χρονου στην Ιτέα, καθώς και τις ακραίες και εκτός νόμου και θεσμών θέσεις που εκφράστηκαν στον ιερό χώρο των Θερμοπυλών.
Τέτοιες αντιδημοκρατικές ενέργειες πρέπει να απομονώνονται από όλους μας. Θα πρέπει η ελληνική κοινωνία να επαγρυπνά για την προάσπιση των δημοκρατικών θεσμών και αξιών»
Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

6 σχόλια:

Παναγιωτης Παπανδρεου είπε...

Τα γεγονοτα βαση της μαρτυριας του παθοντα εχουν ως εξης.Ο γυιος μου μαθαινοντας οτι οργανωμενοι χρυσαυγιτες εχουν πλημμυρισει την παραλια της Ιτεας κ μη ανεχομενος την παρουσια τους στα αγαπημενα χωματα της πολης του θελησε να αντιδρασει προσβαλοντας τους κ ριχνοντας τους συμβολικα ενα ποτηρι νερου,στην καταδιωξη που ακολουθησε επεσε απ το ποδηλατο αλλα παρ ολα αυτα κ παλι δεν θα συλλαμβανετο αν ο ιδιος δεν σταματουσε για να ζητησει τον λογο απο τους διωκτες του γιατι φωναζαν 'πιαστε τον μας εκλεψε'!!!.Στην συραξη που ακολουθησε ξυλοκοπηθηκε αλλα αντιληφθηκε κ ανθρωπους που τον σηκωσαν απο κατω κ τον προετρεψαν να φυγει ενω προσπαθησαν να συγκρατησουν κ αυτους που τον χτυπουσαν(αυτα συνεβησαν μεσα στον κυκλο προστασιας που δημιουργησαν οι χρυσαυγητες).Στο νοσοκομειο που τον πηγα εγιναν ολες οι προληπτικες εξετασεις,ειχε εκδορα στον αγκωνα απ το πεσιμο,εκχυμωση στο πανω χειλος κ στο ποδι,του ελειπε μια τουφα μαλλια κ ως το ποιο επικινδυνο πονοκεφαλο απ τις κλωτσιες,δεν υπηρχε λογος να παρει ουτε ασπιρινη κατα τους γιατρους που τον εξετασαν,δοξα τον Θεο.Ευχαριστω ολους οσους μου συμπαρασταθηκαν αλλα θα κανω κ μια παρακληση,να παψει πια η πολιτικη 'σπεκουλα'.Ελεος.

Παναγιωτης Παπανδρεου είπε...

Σαν συμπληρωμα των ανωθεν θαθελα να ευχαριστησω τους συμπολιτες μας κ ιδιαιτερα τον φιλο του τον Νικο που δεν φοβηθηκαν κ σπαζοντας τον χρυσαυγιτικο κυκλο τον βοηθησαν να διαφυγει.

Ανώνυμος είπε...

"ΜΗ ΑΝΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ".ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΚΟΥΚΟΥΕΔΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΒΙΑ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ,ΕΣΥ;ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΛΛΟΙ.ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΠΑΝΑΗ.

τεχνοκράχτης είπε...

ανώνυμε πρόσεχε τα λόγια σου !!

και αυτό δεν είναι απειλή αλλά συμβουλή !!

μάλλον δεν ξέρεις τι πάει να πει φασισμός .

και δεν είναι το αισθητικό κομμάτι αλλά το ποιες ιδέες έχουν αυτοί .

Άτομα τα οποία εκθειάζουν τον Χίτλερ(που όλοι ξέρουμε τι έκανε στην χώρα μας) , τον Παπαδόπουλο της χούντας, που είναι ρατσιστές κλπ και όλο αυτό το βάζουν στο καλούπι εθνικισμός , αυτά τα άτομα για μένα είναι οι προδότες .

φιλικά ανώνυμε !!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΧΤΗ: ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΒΙΑ-ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ-ΚΑΙ ΣΕ ΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΖΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΥ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ.ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΝΤΟΜΟΜΑΖΩΝ.

τεχνοκράχτης είπε...

φαντάζομαι πήγες εξορία , έφαγες ξύλο απο την ΕΑΤ-ΕΣΑ , ησουν υποχρεωμένος να δηλώνεις τα φρονήματα σου , δεν μπορούσες να κυκλοφορείς το βράδυ οτι ώρα και αν ήθελες . Ναι έχεις δίκαιο ο ''αριστερός'' φασισμός είναι απάνθρωπος !

Τα μέλη της ΧΑ ειναι οπαδοί των παραπάνω και λάτρεις της χούντας και του Χίτλερ .

Εισαι και εσυ ? Γιατί αν δεν είσαι δεν βλέπω κανέναν λόγο να τους στηρίζεις