Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΤΗΝ ΒΙΑΖΕ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ!

ΣΟΚ: Βίασε την 15χρονη ενώ ήταν ετοιμοθάνατη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsbomb.gr, ο Πακιστανός αρχικά επιχείρησε να κλέψει το κινητό της κοπέλας που εκείνη την ώρα άκουγε μουσική. Η κοπέλα αντιστάθηκε και τότε άρχισε να την ξυλοκοπεί.

Όμως, ο Πακιστανός δεν έμεινε εκεί και επιχείρησε να την βιάσει. Η Μυρτώ συνέχισε να αντιστέκεται και τότε άρχισε να την χτυπάει στα βράχια με πρωτοφανή βαρβαρότητα μέχρι που η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της.

Τότε, ο 21χρονος αντί να καλέσει βοήθεια ή, στην χειρότερη περίπτωση, να τραπεί σε φυγή, την βίασε και την παράτησε στα βράχια της Χρυσής Ακτής να ψυχορραγεί.

Ο Πακιστανός έφτασε πριν λίγο με το πλοίο της γραμμής στην Σύρο όπου αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα του νησιού. Αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες και στους δύο λαθρομετανάστες που φιλοξενούσαν τον δράστη αν από την ανάκριση προκύψει ότι γνώριζαν για την εγκληματική του πράξη και το απέκρυψαν από τις Αρχές

ΠΗΓΗ: www.newsbomb.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΣΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΙ ΟΤΓΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ! ΟΜΩΣ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ? ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΗΑΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΜΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ! ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ Λ Α Θ Ρ Ο Μ Ε Τ Α Ν Α Σ Τ Ε Σ {τετοιοι ειναι} ΕΓΚΛΗΜΜΑΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ!!! ΦΑΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΑΣ ΣΥΡΙΖΕΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ !!! ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΣΑ ΠΙΠΟΥΛΑ κ.λ.π.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δουρης απο Πακιστάν ήταν ;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε τους ξένους να μπουν στη χώρα; Δε φταίνε οι αγορές και τα συμφέροντα ε; Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει πάντα

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ Π....Α ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΦΙΛΕ. ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΜΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΙΤΙΩΤΙΣΑ.-

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ Κ.Λ.Π.ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ 25 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ;ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ;ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΡΑΝΕ ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΧΩΝΑΝΕ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΩ....ΛΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΙΤΙΩΤΙΣΑ ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΟΛΑ,Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΕΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΕΔΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ.