Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΙΕΡΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ (συμβαδίζουν;) ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


Σημείωση “ΚΑΡΤΕΡΙΑ” : Η παρακάτω επιστολή στάλθηκε από αναγνώστη μας και την δημοσιεύουμε άνευ σχολίου μας. Τα στοιχεία του αναγνώστη είναι στη διάθεση μας.

---------------------------------

Ένα ωραίο ταξίδι απήλαυσαν συμπολίτες μας στα βάθη της Τουρκίας. Αρχαίοι πολιτισμοί, περιήγηση Καππαδοκίας! Δερβίσηδες να χορεύουν. Αγία Σοφιά και πολλά άλλα! Αυτά όλα με τη βοήθεια ιερωμένου της πόλης μας! Ως εδώ καλά!

Συχνά πυκνά ιερωμένος της πόλης μας, διοργανώνει εκδρομές και παράλληλα η ενορία του ψάχνει για παπά, όταν αυτός λείπει και παίρνει το ποίμνιο για ταξίδια ανά την Ευρώπη αλλά και την Τουρκία!

Φυσικά αυτό δεν ακούγεται καλά στα αυτιά των πιστών! Ο ρόλος του ιερωμένου είναι άλλος στην κοινωνία της Ιτέας! Ο αρμόδιος επί των θρησκευτικών στη περιοχή μας τι κάνει;

Καλό θα είναι στις δύσκολες ημέρες που ζούμε με τις μειώσεις μισθών και ειδικά συντάξεων, αλλά και τους φόρους που έρχονται, να προσέχουμε τα αλόγιστα  έξοδα μας. Η έλλειψη τροφίμων και φαρμάκων από τα σπίτια μας κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι κοντά. Τότε να δούμε τι θα διαλέξουμε, τα tour ή την επιβίωση μας;

Υ.Γ. Αν ο παπάς διοργανώσει εκδρομή στη Ταϊλάνδη by night να μας ειδοποιήσει. Κρατώ θέση από τώρα!

Ένας Ιτιώτης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα σύμπτωση! Ο παππα-Τούρς ξανάφυγε για περιοδεία! Ρε τι λέτε!

texnokraxtis είπε...

vasika perissotero pisteuw itiwti oti se noiazei pou o pappas kanei tis ekdromes kai ta konomaei kai oxi oti kai kala prosvalei tin ''ierosini'' tou!!!

kai eseis ekei sto karteria dn nomizw pws einai swsto na probalete ws arthra ton provlimatismo tou kathe syboliti mas! ektos kai an sas thigei kai sas to PATRIS THRISKIA OIKOGENIA ?!

p.s. pros ''theou'' dn epikrotw ton papa kathe allo...