Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ζητείται άρση ασυλίας για τον Γ.Παπανδρέου!


Η ώρα της κρίσης πλησιάζει για τον Γιώργο Παπανδρέου για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος της χώρας και του Εθνους: Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου αναμένεται να ζητήσει μέχρι το μεσημέρι ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πεπόνης αναμένεται να μεταβεί σήμερα στη Βουλή για να παραδώσει το αίτημα. Έως αυτή την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί αν το αίτημα της δικαιοσύνης αφορά στην υπόθεση των CDS ή στην κατάθεση του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ Παναγιώτη Ρουμελιώτη, σύμφωνα με την οποία το Ταμείο γνώριζε την αποτυχία του 1ου Μνημονίου.

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να θέσει σε δοκιμασία τις σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων, κυρίως φυσικά, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

ΠΗΓΗ: www.defencenet.gr

 

3 σχόλια:

αΝώΔυΝος είπε...

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ Ο Γ.Α.Π. ΚΑΘΟΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ! ΚΛΕΦΤΗΣ! ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ! ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ! ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΕΤΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ! ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ! ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΟΥ 50 ! κ.λ.π. ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ! ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ! ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ Ν ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΤΗΣ ! ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ,ΟΧΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΚΟΙΛΙΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ΕΒΡΑΙΑ.Η ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΣΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ,ΕΚΤ,ΔΝΤ.ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΗΣΕΛΛΝΕΣ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ,ΡΟΤΘΤΣΙΝΤ,ΡΟΚΦΕΛΕΡ,ΣΟΡΟΣ.ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ,Η ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ(ΣΙΜΗΤΗΣ)Η ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ.