Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΡΡΑΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Νέο ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό Κίρρας
Η πτωτική πορεία -που δυστυχώς ακολούθησε τα τελευταία δυο έτη- είχε σαν αποτέλεσμα τον υποβιβασμό του ιστορικού Ολυμπικού Κίρρας στη Β΄ τοπική κατηγορία Φωκίδας, με τη λήξη της περιόδου 2011-12.

Το συμπαθέστατο συγκρότημα της γραφικής παραλιακής κωμόπολης τερμάτισε στην 11η θέση της κατάταξης και μοιραία πήρε το δρόμο για τη χαμηλότερη κατηγορία. Ήταν όμως μόλις πριν 2 σεζόν, που ο Ολυμπιακός πραγματοποιούσε την καλύτερη εμφάνισή του τα τελευταία χρόνια και μια από τις σπουδαιότερες της ζωής του, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση, με τέρματα 36-21 και 38 βαθμούς (περίοδος 2009-10).

Ο Ολυμπιακός Κίρρας, 4ος στην Α΄Κατηγορία ΕΠΣ Φωκίδας
το 2009-10 (ΦΩΤΟ: "Εν Δελφοίς")
Πρέπει να σημειώσουμε ότι, εδώ και 26 διοργανώσεις τοπικού πρωταθλήματος, δηλαδή από το 1986 που ξεκίνησε η Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Φωκίδας, η ομάδα του Ολυμπιακού απουσίασε μόνο μια φορά. Ήταν την περίοδο 1999-2000 όταν έπαιξε στη Β΄ τοπική και αναδείχθηκε πανηγυρικά πρωταθλήτρια, επανερχόμενη άμεσα μεταξύ των ισχυρών της Α΄κατηγορίας.

Στιγμιότυπο από παλαιότερο
αγώνα της ομάδας
(Φωτό "ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ")


ΠΗΓΗ: http://iteafwkidas.blogspot.gr/
Οι άνθρωποι του συλλόγου καλούνται τώρα να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, ύστερα από μια ολόκληρη 12ετία επιτυχιών και να βάλουν εγκαίρως τις βάσεις για τη νέα ομάδα που, συμφέρον όλων είναι, να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και δυνατή. Τους το ευχόμαστε ολόψυχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: