Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Τελικά τα λύµατα Μαλανδρίνου πέφτουν στην Άµφισσα



Που και που ο επίσηµος σµπίρος µου από το δήµο ∆ωρίδας πέφτει έξω στις πληροφορίες που µου δίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγµα η πληροφορία που µου έδωσε χτες ότι τα λύµατα των φυλακών Μαλανδρίνου πέφτουν στο βιολογικό του Γαλαξιδίου. Η αλήθεια είναι , σύµφωνα µε πληροφορίες 3 δηµοτικών συµβούλων του δήµου ∆ελφών , ότι τα λύµατα πέφτουν στο βιολογικό της Άµφισσας, ο οποίος όµως δεν φαίνεται να δουλεύει πάντα ρολόι.

Όπως µου είπαν , η αρχική απόφαση να πηγαίνουν τα λύµατα στο Γαλαξίδι είχε παρθεί επί δηµαρχίας Γουργουρή µε ετήσιο αντίτιµο περίπου 25.000 ευρώ. Στη συνέχεια µετά από ένταση του κου Αγγουρά τα χρήµατα αυξήθηκαν στις περίπου 65.000 ευρώ (τότε είχαν δώσει, όπως είχα γράψει χτες, τη δυνατότητα να τα αδειάζουν σε µια οπή του βιολογικού που υπάρχει κοντά στην έξοδο της πόλης.
Η απόφαση να µεταφερθούν στην Άµφισσα είναι πρόσφατη, µόλις πριν από 1-2 µήνες .
Το µέγα ερώτηµα όµως είναι αν δουλεύει όπως πρέπει ο βιολογικός της Άµφισσας, και αυτό ανεξάρτητα από τα λύµατα του Μαλανδρινου. Ελπίζω και πάλι σήµερα να ανοίξουν κάποια στόµατα και να µάθω την αλήθεια γιατί το θέµα είναι πολύ σοβαρό!

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα «Η ΩΡΑ της ΦΩΚΙΔΑΣ»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ουδέν σχόλιο.......πραγματικά!!!!!