Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΚΙΡΡΑ “ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ FESTIVAL

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΣΕΠΗ ΘΑ ΠΑΝΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΚΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ.

Καρτερία είπε...

3:15 μμ Μην βιάζεσαι! Όταν τελειώσει η εκδήλωση θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση. Δεν θ’ αφήναμε τίποτα στην τύχη για να δίνουμε “τροφή” σε ανθρώπους σαν εσένα!

Ανώνυμος είπε...

σε ποιον απαντατε αφού το κόψατε το σχόλιο.Αφού ανακοινώσετε το αποτέλεσμα σημαίνει ότι είναι αλήθεια,
Δεν πρέπει να ΄πληρώσετε τους καλοθελητές που σας τύπωσαν και σας διαφήμισαν. Ποιοι πούλαγαν αναψυκτικά όταν όλα ήταν προπσφορά.Ποιων τεμπέληδων η τσέπη πρέπει να εισπράξει.
Σας καταλάβαμε αλητάκια.......και αρπάχτες ότι το έχετε κάνεο επάγγελμα..

Ανώνυμος είπε...

Πικρόχολοι των 3.15 και 12.40,σας έτσουξε που μια εκδήλωση πέτυχε αν και δεν είχε τη στήριξη αυτών που αφειδώς χρηματοδοτούν κάθε άλλη εκδήλωση και κάθε πανηγυράκι στην περιοχή.Σας ενόχλησε που ήταν όμορφη κι ένωσε όλες τις ηλικίες κάτω απ'τον έναστρο ουρανό πλάι στην ηρεμία της θάλασσας,που αρκετοί δεν πήγαμε στα κλαρίνα και προτιμήσαμε άλλες μουσικές ανακαλύπτοντας μιαν αλλιώτικη σχεδόν μαγική εικόνα της παραλίας του Άι-Γιάννη.Ξέρετε δε μας πείραξε καθόλου το 1 ευρώ της μπύρας,εξάλλου κανείς δε μας υποχρέωνε να πάρουμε κάτι,αρκετοί είχαν φέρει απ'το σπίτι ή από αλλού τις προμήθειές τους.Βγάλτε τις παρωπίδες σας και δείτε πώς μπορούν να γίνουν όμορφα πράγματα με εθελοντική προσφορά,συνετή χρηματοδότηση και μικρό κόστος,εκτός αν νομίζετε ότι δεν έπρεπε να πληρωθούν ούτε οι επαγγελματίες,οπότε πετάξτε τη χολή σας.

Ανώνυμος είπε...

Ηανεργια δεν ειναι ντροπη.ντροπη ειναι σε σας που μας καταντησατε ανεργους και απο πανω ζητατε και ρεστα.ΒΡΕ ΟΥΣΤ