Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ “KRISSAIOS”: ΝΑΥΑΓΙΟΚΑΤΑΔΥΣΗ ΣΤΑ ΤΡΙΖΟΝΙΑ - ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO


Την Τρίτη 7 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η υποβρύχια βιντεοσκόπηση του Αλλιευτικού καταφυγίου στα Τριζόνια για να διαπιστώσουμε αν αυτά που είχαμε ακούσει για τα ναυάγια που υπάρχουν ισχύουν.
Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να κάνουν ένα πρώτο βήμα και να ενδιαφερθούν μετά από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Η ανέλκυση των δύο βυθισμένων πλοίων και ο καθαρισμός του λιμανιού θα ήταν μία καλή αρχή.

Στην ιστοσελίδα που ακολουθεί μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την κατάδυσή μας στα Τριζόνια και τις παρατηρήσεις μας.

Fokidadivers.blogspot.com
Υποβρύχιες φωτογραφίες και Βιντεοσκόπηση
Τάσος Δροσόπουλος Φυσικός- Εκπαιδευτής Αυτόνομης Κατάδυσης






4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν υπήρχαν 10 Σύλλογοι στην περιοχή και απο αυτούς οι μισοί κάνανε αυτό που "γουστάρουν" με το τρόπο, την αγάπη και την διάθεση που το κάνουν τα παιδιά του Κρισσαίου, τότε θα μιλάγαμε για το πολιτιστικό, πολιτισμικό και οικολογικό Διαμάντι της Ελλάδας. Υπερβολή; Δεν νομίζω. Συγχαρητήρια στα παλληκάρια του Κρισσαίου. Και παιδιά, μακρυά απο ...κοινωνικοπολιτικές φωτογραφήσεις!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ο δημος Δωριδας ασχολειται με αγορες κτιριων !

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ! ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΕΣ κ.λ.π!ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑ!