Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα δημοσκόπηση


Διαβάστε την νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα "Επενδυτής" τρεις μήνες μετά τις εκλογές. Κατακρημνίζεται το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ, ενώ βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Διαφορά της τάξεως της μίας ποσοστιαίας μονάδας χωρίζει τη Νέα Δημοκρατία από το ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύονται το Σάββατο, τρεις μήνες μετά τις εκλογές.
Nέο γκάλοπ της Metron Analysis για την εφημερίδα "Επενδυτής" δίνει προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ με 1,2%, ενώ δημοσκόπηση της εταιρείας Rass για την εφημερίδα "Παραπολιτικά" δίνει προβάδισμα στη ΝΔ με 1,1%.
Κοινό στοιχείο και στις δύο έρευνες είναι ότι η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται τρίτο κόμμα.
Πιο συγκεκριμένα και βάσει της δημοσκόπησης της Metron Analysis που έγινε πανελλαδικά σε δείγμα 1.002 ατόμων ηλικίας 18 και άνω το διάστημα 18-19 Σεπτεμβρίου, τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής:
* ΣΥΡΙΖΑ 20,8%
* ΝΔ 19,6%
* Χρυσή Αυγή 8,8%
* ΠΑΣΟΚ 7,3%
* Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,4%
* Δημοκρατική Αριστερά 4,8%
* ΚΚΕ 3,9%
* Οικολόγοι Πράσινοι 1,1%
Με την αναγωγή στα έγκυρα, η εκτίμηση ψήφου δίνει προβάδισμα 1,6% στο ΣΥΡΙΖΑ (27,7% έναντι 26,6% της ΝΔ) και η Χρυσή Αυγή αγγίζει το 11,7%, ενώ το ΠΑΣΟΚ περιορίζεται στο 9,8% και η ΔΗΜΑΡ διατηρεί τις δυνάμεις της (6,3%).

www.news247.gr
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το 11.7% της Χ.Α. δείχνει πόσο ανατριχιαστικά ανόητος,τυφλός,ανιστόρητος λαός είμαστε!Πού να το ήξεραν οι αγωνιστές της Κατοχής για τι λογής απογόνους πολέμησαν!Εκείνοι πολέμησαν το φασισμό και το ναζισμό κι εμείς τους στρώνουμε το χαλί...Απλά TRAGIC!!!!ΑΙΔΩΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ"!

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑΤΊ ΑΠΌ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΝΈΛΑΒΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ - ΚΛΕΦΤΕΣ – ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ- ΨΕΥΤΕΣ – ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΉ ;

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑΤΊ ΑΠΌ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΝΈΛΑΒΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ - ΚΛΕΦΤΕΣ – ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ- ΨΕΥΤΕΣ – ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΉ ;

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά υπηρετεί η Χρυσή Αυγή και τούτη την κατοχή,κάτι σαν τους κουκουλοφόρους της Κατοχής,παιδιά από τα σπλάχνα των κλεφτών,αυτοί τους "στέγαζαν",οι μπράβοι του συστήματος,δήθεν πατριώτες που δεν ξέρουν ούτε να μιλάνε σωστά ελληνικά,και γενικώς δεν ξέρουν να μιλάνε ούτε να σκέφτονται,ένα τσούρμο αμαθών ανεγκέφαλων που χρησιμοποιούν τη βία για να νιώθουν σπουδαίοι,κι απ' την αρχαία ιστορία τιμούν μόνο τους στρατοκράτες Σπαρτιάτες με την κρυπτεία τους κι υποστηρίζουν σύγχρονους "καιάδες".Κρύψαν τη σβάστιγγα εδώ περίπου κι ένα χρόνο,και δεν είναι καθόλου τυχαία η χρονική στιγμή,αν δεν τους ανακάλυπτες τώρα σχολιαστή των 10.37μ.μ. θα το ήξερες,βάλαν ένα μαίανδρο τάχαμου αρχαιοελληνικό σύμβολο,αλλά η σημαία τους μόνο ηλίθιος δεν καταλαβαίνει ότι παραπέμπει στη γνωστή κοκκινόμαυρη χιτλερική.Σε ποια περίπτωση χτύπησαν το σύστημα,μόνο με ταλαίπωρους λαθρομετανάστες ή απλώς μετανάστες τα βάζουν.Συνεργάτης της ΕΥΠ ο αρχηγός,πενθεί την επέτειο του θανάτου-αυτοκτονίας του "μεγάλου ηγέτη" το '45,ελπίζω να ξέρεις ποιον εννοώ.Τα τρόφιμα που μοιράζουν σε Έλληνες πεινασμένους δήθεν τα παίρνουν με τις βουλετικές τους αποζημιώσεις, είναι πάντα όμως προσφορά των αφεντικών που υπηρετούν ως μπράβοι,συσχέτισε τις ετικέτες με τις επιθέσεις και ίσως καταλάβεις.Γιατί,ενώ εξαρτιόταν απ'την ψήφο των δυο βουλευτών τους η εξεταστική για τη μεταβίβαση της ΑΤΕ στην τράπεζα Πειραιώς δεν τη ψήφισαν;Να πω κι άλλα;Άντε ρε χαϊβάνια,που δε βλέπετε ότι είναι το εργαλείο του αποπροσανατολισμού από τον πραγματικό υπεύθυνο της κατάντιας μας,"αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες"!