Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ!


-- Σχόλιο αναγνώστη: Εξοργιστικό. Αντί ο εισαγγελέας να διατάξει έρευνά στα οικονομικά των δήμων που οι δήμαρχοι νυν και προηγούμενοι τούς φαλίρισαν με άγρια λεηλασία, απλώς τρώνε ο,τι απέμεινε, κατεβάζουν ρολά, και ούτε γάτος, ούτε ζημιά! --

Σχόλιο attikanea: Και οι δήμοι που παραμένουν ανοιχτοί, γεμάτοι σκάνδαλα είναι... Ένας εισαγγελέας να σαρώσει τα οικονομικά τους και τις περιουσίες όσων... "υπηρέτησαν" το δημόσιο συμφέρον... ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!!!

Η δραματική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί ο δήμος Αχαρνών οδήγησαν το δημοτικό συμβούλιο να πάρει την απόφαση του λουκέτου. Έτσι ο δήμος θα παραμείνει κλειστός επ΄ αόριστον αφού αδυνατεί να καταβάλει τη μισθοδοσία στους εργαζόμενους και να καλύψει και τα πάγια έξοδα του.

Την απόφαση την επικύρωσε χθες το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο. Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του δήμου σήμερα το πρωί «Ο δήμος Αχαρνών σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου θα παραμείνει κλειστός επ' αόριστον, μέχρι να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα».

Ο δήμος πλέον θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και οι υπηρεσίες καθαριότητας θα φροντίζουν μόνο για την αποκομιδή των απορριμμάτων από τους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία. Σύμφωνα με την απόφαση του χθεσινοβραδινού δημοτικού συμβουλίου «κανένας εργαζόμενος δεν θα απολυθεί ή θα μεταταχθεί», διότι όπως σημειώνεται «ο δήμος Αχαρνών δεν έχει πλεονάζον προσωπικό».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: