Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Στους δρόμους πάλι οι ένστολοι - Διαδηλώνουν στο Καλλιμάρμαρο - Παρόντες και βουλευτές - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ


- Ένστολοι από όλη την Ελλάδα έχουν μαζευτεί στο Καλλιμάρμαρο
- Με πανό και μαύρες σημαίες θα κάνουν πορεία προς τη Βουλή
 - Μαζί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των Αν. .Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής
 - Αποθέωσαν οι ένστολοι το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου
 - Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ Newsit
 
Περίπου 3.000 αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες διαμαρτύρονται για τις περικοπές που σχεδιάζονται στα ειδικά μισθολόγια, έχουν συγκεντρωθει στο Καλλιμάρμαρο και στη συνέχεια θα κάνουν πορεία προς τη Βουλή.

 



Στο Καλλιμάρμαρο βρίσκονται βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι κοινοβουλευτικές ομάδες των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής ενώ οι ένστολοι στο άκουσμα ττης παρουσίας του κόμματος του Ν. Μιχαλολιάκου, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.
Προηγήθηκε η επεισοδιακή διαμαρτυρία τους το πρωί στην σχολή των ΜΑΤ όπου μετά από ώρες αποκλεισμού της εισόδου - με σκοπό να εμποδίσουν την αναχώρηση συναδέλφων τους για την Θεσσαλονίκη - έληξαν την κινητοποίηση.

Αυτό έγινε μετά από τις διαβεβαιώσεις του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ ότι τόσο ο υπουργός Οικονομικών, όσο και ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκαν να κάνουν ό,τι μπορούν για καταβληθούν τα χρωστούμενα επιδόματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ

Τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις κινητοποιήσεις των ένστολων εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με τα προεδρεία των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας, επικρίνοντας τη στάση της κυβέρνησης και προσωπικά του υπουργού Οικονομικών απέναντί τους.

Η δημόσια ασφάλεια και η κοινωνική προστασία αποτελούν δημόσιο αγαθό και δεν είναι δυνατόν να παίρνουν 500 ευρώ ο αστυνομικός και ο πυροσβέστης που διακινδυνεύουν κάθε μέρα τη ζωή τους, παρατήρησε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Γι αυτό υπάρχουν ειδικά μισθολόγια, για ειδικές κοινωνικές ομάδες με κοινωνική υπεραξία, πρόσθεσε και κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών ότι συμπεριφέρεται σαν απλός λογιστής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

 




 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: