Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

«Φωκικός, έτοιμος για όλα»


Το www.flnews.gr βρέθηκε στην προπόνηση του Φωκικού την Τετάρτη 26/09 και μετά το τέλος της, μίλησε με το Δημήτρη Χαλούλο για το φετινό Φωκικό, τους στόχους του, τα 80 χρόνια ιστορίας, την κλήρωση, αλλά και το πρώτο ματς

 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΒΑΛΑΝΤΗ ΚΑΡΛΙΑΥΤΗ
Τι στόχους έχει ο Φωκικός φέτος?
Είναι καλύτερη η ομάδα σε σχέση μτ πέρυσι;
«Νομίζω ότι στόχος μας είναι μία άνετη παραμονή για αρχή. Φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ πιο δύσκολο από πέρυσι, με περισσότερες ομάδες και ...
θεωρώ ότι ίσως είναι από τα πιο δύσκολα των τελευταίων ετών στη Β’ Εθνική. Όσο για το αν έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι, νομίζω ότι είμαστε πολύ πιο πλήρεις και πιο έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα.. Οπότε λογικό να είμαστε καλύτεροι και με ποιοτικότερο ρόστερ φέτος».
Η κλήρωση πώς σου φάνηκε?
«Η κλήρωση είναι νια τους δημοσιογράφους. Σίγουρα σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα είναι καλό που στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αντιμετωπίζουμε δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους με μας. Βέβαια δεν υπάρχουν εύκολα ματς, οπότε εμείς θα κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και να παίρνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.
Πρώτη αγωνιστική αντιμετωπίζετε την Επανομή εκτός έδρας. μία γνώριμη ομάδα για εσάς ατό πέρυσι αλλά και ατό πιο παλιά για κάποιους παλιότερους παίκτες της ομάδας. Τι ελπίδες έχει ο Φωκικός?
«Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Πέρυσι είχαμε έρθει ισοπαλία και στα δύο παιχνίδια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε για να ξεκινήσουμε με το δεξί φέτος. Ελπίζω φέτος να είναι και πιο καλό το γήπεδο γιατί πέρυσι, από τις πολλές βροχές ήταν πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος.. Η αλήθεια είναι ότι και Φωκικός και Επανομή είναι πολύ διαφορετικές ομάδες σε σχέση με πέρυσι. Εύχομαι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς).
Πέρυσι το ματς έγινε Τετάρτη στο γήπεδο της Επανομής και μάλιστα με πάνω από εκατό ΚΟΥΔΟΥΝΑΔΕΣ που ταξίδεψαν εκεί. Αναμένετε και φέτος την ίδια υποστήριξη;
«Ναι, πέρυσι είχαν έρθει αρκετοί φίλαθλοί μας. Εύχομαι και φέτος να μας στηρίξουν το ίδιο και ακόμα περισσότερο και μακάρι να ξεκινήσουν από αυτό το παιχνίδι. Πάντως όσο πιο πολλοί φίλαθλοι έρχονται τόσο πιο πολύ δύναμη μας γεμίζουν και κουράγιο για τη συνέχεια).
Φέτος ο Φωκικός κλείνει 80 χρόνια ιστορίας. Πες μας πως αισθάνεσαι γι’ αυτό. Τι εύχεσαι στο σύλλογο;
«Είναι πολύ σημαντική στιγμή για το σύλλογο. Πέρα από τα τόσα χρόνια ιστορίας, ο Φωκικός διακρίνεται όχι μόνο για τις αρκετές παρουσίες του στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και για την Θετική αύρα που βγάζει σε όλους. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι ο Φωκικός είναι μία από τις «καθαρές» ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οπότε οι φίλαθλοί του εκτός από την χαρά που έχουν για τη συμμετοχή της ομάδας στη δεύτερη τη τάξη επαγγελματική κατηγορία θα πρέπει να είναι διπλά χαρούμενοι και ευτυχείς για το γεγονός ότι δεν έχει εμπλακεί σε σκάνδαλα».

ΠΗΓΗ: www.flnews.gr

Ευχαριστούμε τον κο Βαλάντη Καρλιαύτη για την αποστολή του θέματος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: