Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Παπαδιά: "Ψάρευε" εραστές βαρυποινίτες από τις φυλακές Χαλκίδας


Βίος και πολιτεία η ζωή της 43χρονης παπαδιάς. Και τρίτος εραστής - κατάδικος για εμπόριο ναρκωτικών. Επίδομα αναπηρίας λάμβανε ο 40χρονος αγρότης. Σήμερα η κηδεία του άτυχου κληρικού

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της παπαδιάς, η οποία φέρεται να είναι ο εγκέφαλος πίσω από την δολοφονία του συζύγου της στην Ηλεία.
Η ίδια φαίνεται πως είχε και τρίτο εραστή, ενώ ψάρευε συντρόφους από τις φυλακές Χαλκίδας, πάντα υπό το πρόσχημα ότι βοηθά το φιλανθρωπικό έργο του κληρικού συζύγου της, σύμφωνα με πληροφορίες από συγγενείς και γνωστούς της και που δημοσιεύει η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος".
Η 43χρονη φαίνεται πως είχε αδυναμία στους άντρες, ενώ προσπαθούσε να βρει στο πρόσωπο κάποιου από αυτούς τον φυσικό αυτουργό της δολοφονίας του συζύγου της. Εκτός λοιπόν από τον 40χρονο αγρότη και τον 31χρονο βαρυποινίτη, κάποια στιγμή στη ζωή της ήταν και με 30χρονο κατάδικο για εμπόριο ναρκωτικών.

Η 43χρονη φέρεται να είχε δώσει 2.300 ευρώ στον 31χρονο με το πρόσχημα της οικονομικής βοήθειας και όταν εκείνος δε δέχθηκε να γίνει συνεργός της στη δολοφονία του άντρα της, χώρισαν και έβαλε τον νέο εραστή της να του ζητήσει πίσω τα χρήματα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον 31χρονο, ο αγρότης τον ξυλοκόπησε, γεγονός που έχει καταγγελθεί και στην αστυνομία.
Να σημειωθεί ότι οι δύο πρώην πλέον εραστές θα οδηγηθούν σήμερα Παρασκευή στον ανακριτή.
Η ίδια στην κατάθεσή της μέχρι στιγμής, υποστηρίζει ότι ο ιερέας την κακομεταχειρίζονταν και ασκούσε πάνω της βία, σωματική και λεκτική.
Τραγικές φιγούρες τα τρία μικρά παιδιά της οικογένειας, με τον μικρότερο να είναι μόλις 14 ετών, ενώ ο μεγαλύτερος περιμένει το παιδί του, το εγγόνι που ποτέ δεν θα γνωρίσει ο ιερέας.
Η κηδεία του πατέρα Αθανάσιου θα γίνει σήμερα Παρασκευή, στις 16.30 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας, στο Μαρούσι.

Ο δολοφόνος αγρότης έπαιρνε επίδομα αναπηρίας
Άτομο με ειδικές ανάγκες είναι ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του ιερέα στους Κρουνούς, σύμφωνα με δημοσιεύσεις σε τοπικά μέσα.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 40χρονος είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος πριν από αρκετά χρόνια από το οποίο τραυματίστηκε στο χέρι.
Κατά το ιατρικό πόρισμα δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το τραυματισμένο χέρι του για την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας. Έτσι έφτασε μέχρι και να λαμβάνει επίδομα αναπηρίας

www.news247.gr
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στη φυλακή μαντάμ δεν θα έχεις ούτε δονητή,καί μπανάνες δεν περιέχει το μενού.

Ανώνυμος είπε...

εεεε κατινες φτανει

Ανώνυμος είπε...

ρε πως κάνετε έτσι για την παπαδιά?αυτή έψαχνε γκόμενους στις φυλακές.μπέστε στο faebook να δείτε πόσες ζαρωμένες παντρεμένες σιγανοπαπαδιές με παιδιά της παντρειάς ψάχνονται.