Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΙΤΕΑ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ “ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΑΛΗΣ”


Δημοσιεύουμε σήμερα το πρόγραμμα τω επετειακών εκδηλώσεων για την “Ναυμαχία της Αγκάλης” όπως το συλλέξαμε από κυκλοφορόν έντυπο.

Να σημειώσουμε εδώ ότι παρ' ότι απευθυνθήκαμε στην Δημοτική Ενότητα Ιτέας, μετά την δημοσίευση του προγράμματος μόλις προ 2 ημερών, σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα (και μάλιστα χωρίς αναφορά για την Δημοτική Ενότητα Ιτέας και κάνοντας χρήση του σήματός μας),εάν και κατά πόσον θα ήταν δυνατή η προβολή του θέματος από το karteria1.blogspot.gr, μας απήντησαν ότι δεν υπάρχει σχετική εντολή για αυτό. Αυτό σημαίνει ότι η σημερινή πρωτοβουλία της δημοσίευσης του προγράμματος, είναι αποκλειστικά δική μας.

Έστω και έτσι όμως, η επέτειος της “Ναυμαχίας της Αγκάλης” είναι η θεσμοθετημένη τοπική εορτή και με αυτό το πνεύμα, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, να τιμήσουν με την παρουσία τους όλες τις εκδηλώσεις.

 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

 20.00- Εκδήλωση στο Δημαρχείο της Ιτέας
 Προσφωνήσεις-Χαιρετισμός
Επετειακή Ομιλία από τις κες Κούλελη Αγάθη-Εκπαιδευτικό και Κούκιου Αστερία-Φιλόλογο
Βραβεύσεις
Μουσικό Αφιέρωμα από το Δημοτικό Ωδείο και την Δημοτική Φιλαρμονική Ιτέας

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012
8.00   Έπαρση της σημαίας στην προβλήτα του λιμανιού
10.15  Προσέλευση επισήμων στο Ιερό Ναό «Ευαγγελίστρια»
10.30  Δοξολογία- Εκφώνηση Πανηγυρικού από την κα Χαρίτου-Καπαρέλη Γεωργία-Εκπαιδευτικό
11.00 Παρέλαση μαθητών- Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο της Αγκάλης
11.30  Κατάθεση στεφάνων (Πολιτική- Στρατιωτική ηγεσία και σχολεία Δ.Ε. Ιτέας)-
 Σιγή  ενός λεπτού. Εθνικός Ύμνος.  Πέρας Τελετής

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για να καταλάβουμε όλοι : Το πρόγραμμα μαζί με τις προσκλήσεις, κυκλοφόρησε την Τετάρτη και η γιορτή είναι το Σάββατο και την Κυριακή, δηλ. σε 3 μέρες; Και για ενημέρωση δόθηκε στο amfissapress μόνον; Και αυτό λέγεται "αναβάθμιση" της τοπικής εορτής; Το καραβάκι σας όμως το έχουνε βάλει. Λέτε να σας γλείφουν;

Ανώνυμος είπε...

Το κουφό της υπόθεσης :
Η απενταρία του Δήμου είναι τόσο μεγάλη, που τα στεφάνια που θέλουν για να καταθέσουν οι αρχές και τα σχολεία, δεν τα παραγγείλανε. Τα φτιάχνουνε μόνοι τους!!!!!...
Ούτε πορτοκαλάδα δεν θα έχει φέτος. Ξοδέψανε λέει τα λεφτά στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες στο Γαλαξίδι! Περιμένει κανείς κάτι καλό από ένα κουφάρι που σαπίζει; Μόνο σκουλήκια μπορούν να βγούν από κεί. Με τις υγείες μας. Χρόνια πολλά Καρτερία.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε για τα "πανηγυρια" ..και εγω μεσα σε ολους μας !!! Ρε σεις ... ποια "πολιτική" ηγεσία θα καταθέσει στεφάνι?? ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΗΝΗΜΈΝΟΙ ΟΣΦΥΟΚΆΜΠΤΕΣ??? όλοι όσοι δεν πιστεύουν στο 'αίμα" που χύθηκε για την πατρίδα?? ποιούν την μουγκα τωρα που η πατρίδα έχει παραδοθεί από τα αφεντικά τους που εδρευουν στην ΑΘΗΝΑ και υποκριτικα θα καταθεσουν στεφανι την Κυριακή? για αυτους που πολεμησαν για ελευθερια???....Ιτιώτες!!! είμαστε αξιοι ολων οσων ειναι στην πλατη μας. Είμαστε αξιοι της μοιρας μας... ΑΤΟΛΜΟΙ!! Μας προδιδουν καθε μερα ακομα και το χαιβάνι η νυν βουλευτη μας που μας υποσχοταν καλυτερες μερες και τωρα απεστειλε και επιστολη οταν ειμασταν μαζεμενοι στο δημοτικο καταστημα για να μας πει οτι ΠΟΝΑΕΙ!! αλλά αυτή με τον παχυλο μισθο της θα 'τιμησει τις υπογραφες " του προδοτη νεογενιτσαρου ΣΑΜΑΡΑ!!! και θα μας πιει το αιμα προς χαρην των ξενοδουλων αφεντικων της και της κομματικης γραμμης .. Σιγα μην σηκωσει κεφαλι η βουλευτης που θελει να παρει συνταξη κοινοβουλιου.. ΑΜ ΔΕ ΑΣΠΑΣΙΑ... με την γλυκα θα μεινεις και εσυ και όσοι σε γυροφερνουν .... ε!!! ρε αβγα που χρειαζονται την Κυριακη!!! Σκέφτομαι να κανω την αρχη εγω!!
ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΤΕΡΙΑ...ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΒΓΟΠΟΛΕΜΟ?? Ή ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ????

καλλιτέχνης είπε...

Προς 3:07 και Καρτερία,

Έχει το coryright του σκίτσου της Καρτερίας ο σύλλογος Καρτερία; Η μήπως το φιλοτέχνησε κάποιος από το σύλλογο;
Ποιανού είναι το σκίτσο;

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ? Η ΓΑΛΑΡΙΑ ΣΤΑ ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΣΧΟΛΙΑΖΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΓΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ.

Καρτερία είπε...

Για τον σχολιαστή «καλλιτέχνης»
Το συγκεκριμένο σχέδιο του Συλλόγου “KAPTEPIA” είναι δωρεά μέλους του Συλλόγου μας, αντίγραφο δε αυτού, έχει κατατεθεί μαζί με το καταστατικό μας στο Πρωτοδικείο της Άμφισσας. Το πρωτότυπο σχέδιο βρίσκεται στα χέρια μας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΡΙΑΣ ΑΝ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΣΗΜA; ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΔΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΞΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚΟ Ή ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΙΑ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ή ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΕΓΩ ΣΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ! ΠΕΡΥΣΙ ΒΡΑΒΕΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΧΙ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΑ ΕΥΡΩ ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ !!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ??? ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ-ΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ???

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 9,13. ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΡΟ,ΧΤΥΠΑ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ-ΤΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ;,ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΣΤΕΡΑ ΟΡΕΞΗ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΥΤΗ.ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΙΑ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΕΝΑΝ ΠΑΠΠΑ ΡΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Καρτερια δεν δυσανασχέτησε και δεν ζήτησε εξηγήσεις για την χρήση του σήματός της. Τιμή της και καμάρι της αν ο Δήμος χρησιμοποίησε ένα σχέδιό της για εκδήλωσή του. Και το έχει αποδείξει ότι είναι πάντα με αυτούς που ασχολούνται και θέλουν το καλό και την πρόοδο του τόπου. Όποιοι και αν είναι αυτοί.(Νεραντζιτιά, δίπλα στο ποτάμι, εκδηλώσεις βιβλιοθήκης κ.λ.π.). Τα υπόλοιπα που αναφέρει ο σχολιαστής 9:13 δεν αφορούν την Καρτερία. Μάλλον άστοχα τα χαρακτηρίζω, για να μην σκεφθώ κάτι άλλο.
Ένας Καρτερίστας.

Ανώνυμος είπε...

ODONDIATROS APO TA MERIMAS MIPOS..2..17..TO AJIZH TO BRABIO GIATI DOYLEBH OLH MERA..KAI OTAN KLINOYME TOYS DROMOYS GIA TIN ITIA....δεν ξεχνο..ενας ιτιοτις..

Ανώνυμος είπε...

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ..Ο ΔΟ.ΝΤΙ.Α.ΤΡΟΣ..5000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ.ΕΥΡΟ.....ΧΑ ΧΑ ΧΑ .ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.ΙΤΕΑ.

Ανώνυμος είπε...

γελοίοι βουλώστε τον οχετό σας. Δεν πιάνει και ανόιξτε καμιά Ιστορία ανιστόριτοι.Σχολιάζετε εύκολά λόγω αγραμματοσύνης.
ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.............

Ανώνυμος είπε...

κυριοι χαλαρωστε λιγο με το σημα.η καρτερια ειναι με αποφαση δημοτικου συμβουλιου εδω και καποια χρονια το σημα του δημου ιτεας.ολα του τα εγγραφα ειχαν πανω τους την καρτερια πριν καν συσταθει ο συλλογος.ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΩ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΓΑΠΩ ΝΑ, ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΜΑΣ ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟΣΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΥΒΡΙΖΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΕΞΩ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΕΑ .
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΤΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΥΣΤ ΠΙΑ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΕΡΕΤΑΙΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΥΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΥΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΙΤΕΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ .
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ...

Υ.Γ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΕ ΤΩΝ 10.25 ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΘΑ ΞΕΡΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ! Α ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ Μ.........Ο ΖΩΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΚΑΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΑΝΤΕΕΕΕ . *ΙΤΙΑ ΙΤΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗ*
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΙΤΙΩΤΕΣ?
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ.
ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ
ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΟΥΡΙΝΙ!
*Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ*

*ΠΑΡΝΑΣΣΙΩΤΗΣ*