Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Η παρακμή της Ελληνικής κοινωνίας σε μία φωτογραφία

Αν κάποιος θα ήθελε να αποτυπώσει την παρακμή της ελληνικής κοινωνίας ή τουλάχιστον μέρος αυτής αρκεί να δει την παρακάτω φωτογραφία. Ο άνθρωπος αυτός εκτέλεσε εν ψυχρώ έναν οικογενειάρχη, ο οποίος υποτίθεται ότι ανήκε στον μέσο απλό άνθρωπο που οι ομοϊδεάτες του υπερασπίζονται κατά τα λεγόμενά τους.
Για να καλύψουν το τραγικό λάθος τους βάφτισαν τον δολοφονημένο οικογενειάρχη ρουφιάνο και πίστεψαν ότι καθάρισαν με ένα απλό "λάσπωμα" στο θύμα. Αν όντως είναι έτσι γιατί δεν έχουν δώσει τα σχετικά στοιχεία που διαθέτουν για να αποκαλούν το θύμα ρουφιάνο. Τα άτομα αυτά γνωρίζουν ότι δυστυχώς υπάρχουν πολλά κορόιδα έτοιμα να τους ακολουθήσουν αρκεί να βρουν ένα ιδεολογικό "αμπαλάζ" και να έχουν έτοιμες απαντήσεις (χωρίς επιχειρήματα, σλόγκαν θέλουν να ακούνε) για ότι κάνουν. 

 
Το μεγάλο πρόβλημα για την κοινωνίας μας είναι ότι οι περισσότεροι αδιαφορούν για κινήσεις όπως η ανάρτηση αυτού του πανό που αποδεικνύει πόσο λίγο οι πολίτες σήμερα ενδιαφέρονται για την κατεύθυνση προς την οποία οδηγούμαστε. Όταν μία ομάδα ανθρώπων αναρτά ένα πανό που δοξάζει ένα δολοφόνο και οι υπόλοιποι πολίτες δεν αντιδρούν τότε κάτι δεν πάει καλά.
Από την άλλη πλευρά ο φασισμός είναι ριζοσπαστική αυταρχική εθνικιστική πολιτική ιδεολογία και μαζικό κίνημα, αν στην εθνικιστική βάλουμε διεθνιστική αυτόματα έχουμε τον ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΜΟ, ο οποίος έχει πολλούς οπαδούς στη χώρα μας και αρκετό "σπρώξιμο" από μερίδα των ΜΜΕ καθότι αναφέρονται ως "νεαροί αντιεξουσιαστές" που είναι εύηχο και όχι ως ακροαριστερούς ή αναρχοφασίστες .
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να καταστρέψει τα έθνη κάτι που και ο αναρχοφασισμός επιδιώκει και διατυμπανίζει σε κάθε ευκαιρία. Τα συμπεράσματα δικά σας.

www.defencenet.gr

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν φαίνεται η φωτογραφία

τεχνοκράχτης είπε...

Καρτερία απο που το πας απο που το φέρνεις , πας να μας πείσεις πως φασισμός δεν είναι η ΧΑ αλλά κάτι άλλο !! Το ότι έχει γεμίσει η Ιτέα ξανά με συνθήματα απειλητικά της ΧΑ δεν είδα να γράψεις τίποτα !

υ.γ. η βια φέρνει βια , και όταν λέω βια εννοώ κάθε μορφής

υ.γ.2 και επιτελούς τα αναδημοσιευμένα ποστ δεν σου πάνε , γράψε τουλάχιστον κατι δικό σου

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΜΑΓΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟ BLOG ΡΕ ΤΕΧΝΟΚΡΟΥΧΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΥΑΛΑ.ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΑ.ΑΕΙΝΤΕ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ, Μ@Κ@ΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

τεχνοκρατη με κατι τυπους σαν εσενα οχι μονο δεν βγηκε πρωτος ο συριζα αλλα ανεβαινει και η χρυση αυγη καλυτερα να ξεχασουμε το κομα αυτο και να μη το διαφημιζουμε
εκτος αν εισαι χρυσαυγιτης και κανεις προβοκατσια

τεχνοκράχτης είπε...

ανώνυμε νο1: 1ον δεν σε προσέβαλα , 2ον δεν απειλώ κανέναν και 3ον δεν έβρισα κανέναν, αλλά εσύ το κάνεις!!
Απλά η αλήθεια πρέπει να σε πειράζει .

ανώνυμε νο2 μου λες για κάτι τύπους σαν εμένα ανέβηκε ο συριζα και συνεχώς ανεβαίνει η ΧΑ .
ερώτηση, εσύ που βρίσκεσαι ? και εσύ τι ενστερνίζεσαι ? Μήπως είσαι κανα δυσαρεστημένος πασοκονεοδημοκρατης ??

και στην τελική τα σχόλια είναι ελευθερα , άρα αυτο σημαίνει πως μπορούμε να εκφραστούμε και ελεύθερα !! Αν δεν σας αρέσουν αυτα που λεω κλείστε τα !

Ανώνυμος είπε...

Τεχνοκραχτη,μας γυριζεις πισω και δεν θελουμε.Ξεπερνα τα κομματα,λευτερωσου για να δεις το φως το Απολωνιο.

τεχνοκράχτης είπε...

χαχαχα το φως το Απολλώνιο !!!

χαχαχαχα με εκανες και γέλασα !!!

Ανώνυμος είπε...

Απολλώνιο φως??? Η χαζομάρα σας είναι απίστευτη! Ακόμα πιστεύετε σε αυτές τις μπαρούφες? Στο ιχώρ και στις αρχαίες τεχνολογίες? Στα παραμυθάκια του Λιακόπουλου που πουλάει μυθιστορήματα? Αυτά τα πιστεύουν οι περσσότεροι χρυσαυγίτες που είναι επικίνδυνα αφελείς, νομίζοντας ότι είμαστε ανώτερη φυλή. Εκτός κι αν κάνεις πλάκα...

Όσο για το άρθρο, είναι από το defencenet. Τι θα μπορούσε να λέει για τους αναρχικούς που τους αποκαλεί αναρχοφασίστες και ακροαριστερούς? Αυτό που έχουν μάθει και που θέλουν να περάσουν στους υπόλοιπους είναι ότι αυτοί είναι οι εχθροί του "καλού" συστήματός μας. Και ώ Θεέ μου, λέει πως τα ΜΜΕ (το σύστημα το ίδιο δηλαδή) τους προωθούν! Την αλήθεια δεν θα την μάθουμε ποτέ γιατί το σύστημα κυβερνά και όχι οι αντιεξουσιαστές. Δεν θα μάθουμε αν ο δολοφονημένος ήταν κάθαρμα ή καλός άνθρωπος γιατί και στοιχεία να έχουν οι αντιεξουσιαστές δεν πρόκειται να συνεργαστούν με το σύστημα της αστυνομίας στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Από όσο καταλαβαίνω ελάχιστοι έχουν πιάσει το νόημα του αναρχισμού στη Φωκίδα που ανέκαθεν ήταν άντρο των δεξιών.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι υπάρχουν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που πράγματι έχουν ξεφύγει ιδεολογικά από την έννοια και τα ιδανικά του αναρχισμού και έχουν περάσει στο φάσμα της τρομοκρατίας, ενώ λαθεμένα νομίζουν ότι πρεσβεύουν μια αντιεξουσιαστική κίνηση. Μιάς τρομοκρατίας που όλοι οι αντιεξουσιαστές είναι θύματα, γιατί το σύστημα τους κυνηγά και τους τρομοκρατεί για τις ιδέες τους. Δράση - αντίδραση. Δυστύχως κάποιοι (ελάχιστοι αλλά αρκετοί για το σύστημα) από αυτούς χάνουν το ιδεολογικό τους υπόβαθρο (καλό αυτό για κάποιους) και φτάνουν σε παραλογισμούς όπως τέτοιες αξιόποινες πράξεις, που δεν έχουν να κάνουν με την ωριμότητα και τον σεβασμό που θεωρητικά προωθεί ο αντιεξουσιαστής. Την αλήθεια όμως όπως υποστήριξα και πριν δεν θα την μάθουμε. Μπορεί να είναι ένοχος, μπορεί και αθώος. Το σύστημα πάντως τον θέλει ένοχο.

Ανώνυμος είπε...

Το φως της γνωσσης.Εχεις φαει δεκα και δεν εχεις ριξει κανεναν,κτουκι!Πλην κι αν εισαι στην κονομα οποτε σεγγνωμην.Μας πηδανε τοσα χρονια μονο και μονο γιατι μας χωρισαν σε μπλε και κιτρινους.Βρε νουμερα, αλλα λεφτα πληρωνει στους λοποδυτες πολιτικους ο δεξιος και αλλα ο αριστερος; Τον αριστερο τον γεννησε μαννα και τον δεξιο πουτανα ε; "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ"=ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΝΤΟΜΟΜΑΖΩΝ.Εκτος,εκτος αν κονοματε η περιμενετε να τα οικονομησετε δια και μεσω αυτων οποτε παω πασσο.Καλα φαγια.Κι οτι μας καναν οι δεξιοι τοσα χρονια να τους τα ανταποδωσουμε.Να τους βγαλουμε τα δοντια.Και στους κολοπασοκους.Μαζι σας κι εγω.Φαγωθειτε σκυλια αταϊγα.Φαγωθειτε!!Αλλα φειαξτε ταγματα εφοδου να προλαβετε τους χρυσαυγιτες. Να ξερουν και καρατε και απο ρόπαλα.Για σας ετοιμαζονται οχι για τους αλλοδαπους.Για, να μετραω κεφαλια στη σχολη καρατε.Απο δω τα κομμουνια απο κει τα φασισταρια.Φαγωθειτε σκυλια μαυρα,φαγωθειτε.Τωρα θα ειναι; αιωνες ολοκληρους,κτηνη.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου των 8:23 με το να βρίζεις και να κακολογείς κάνεις κακό μόνο στην εικόνα του κειμένου σου. Δεν είναι επιχειρήμα το "έχεις φάει δέκα και δεν έχεις ρίξει κανέναν, κτούκι".
Έγραψα κάποια πράγματα για το πώς έχει η κατάσταση με τους αναρχικούς κι εσύ λες ό,τι σου κατεβαίνει για κονόμες, για το ότι μας πηδάνε όλους και μπλε και κίτρινους κόκκους. Το ότι μας πηδάνε, μόλις τώρα αρχίσατε να το καταλαβαίνετε ενώ χρόνια τώρα οι αντιεξουσιαστές έλεγαν για το αδυφάγο σύστημα και τους αποκαλούσατε γραφικούς. Όμως αυτοί δεν έταζαν ποτέ σε κανέναν γιατί δεν κατεβαίνουν και ούτε πρόκειται να κατέβουν ποτέ σε εκλογές. Άρα ο διεφθαρμένος πολίτης (που είναι το 80% της κοινωνίας) που περιμένει να του τάξουν δεν θα τους ακούσει ποτέ.
Οι αναρχικοί δεν προωθούν όσα λαθεμένα νομίζετε. Ο αναρχικός δεν είναι καν αριστερός. Είναι προοδευτικός και γι αυτό οι δεξιοί νομίζουν πως είναι κάτι το αριστερό αλλά απλά δεν μπορούν να το καταλάβουν γιατί είναι μια κλασική συντηρητική δύναμη.
Μην το παίζεις ξαφνικά απολιτίκ γιατί σίγουρα κάτι έχεις ψηφίσει όλα αυτά τα χρόνια. Και την φυλλάδα "Απολλώνιο Φως" όλοι οι χρυσαυγίτες την αγόραζαν. Και κάποιοι που δεν ήξεραν τι σημαίνει χρυσή αυγή, αλλά νόμιζαν πως η αρχαία Ελλάδα είναι ο πολιτιστικός γα***ς του κόσμου.
Κανένας άλλος δεν αποκαλεί την γνώση απολλώνιο φως. Πρώτη φορά το άκουσα από εσένα. Οι υπόλοιποι την ξέρουμε από παλιά ως παιδεία.

Ανώνυμος είπε...

Κατ αρχην συγγνωμη αλλα δεν απευθυνομουν σε σενα.Δευτερον οι αναρχικοι να κανουν αυτοκαθαρση γιατι εχουν γεμισει μπατσους και χαφιεδες και μετα συζηταμε περι αναρχισμου.Τριτον το να εχεις η να μην εχεις ψηφισει(πρωσωπικα εχω ψηφισει μονο γυναικες γιατι μ αρεσει το μ@@νι)δεν παει να πει οτι εισαι πολιτικοποιημενος,αλοιμονο.Ειμαι αρκετα μεγαλος για να γνωριζω τη διαφορα μεταξυ πολιτικοποιημενου και κομματοσκυλου σημερα πια-και οχι κομματικοποιημενου. Και επειδη για το οτι ειναι καποιος πολιτικοποιημενος μπορει και να χαιρεται αλλα για το οτι ειναι κομματικοποιημενος πρεπει να ντρεπεται,οπου τους βρισκω θα τους βριζω και θα τους φτυνω.Γιατι μες στον ορυμαγδο και τις αυτοκτονιες τολμουν τα κτηνη και ανασαινουν αφαιρωντας τον αερα απο μας.Τελος.-

τεχνοκράχτης είπε...

η Ελλάδα πεθαίνει , η Ευρώπη πεθαίνει , ολόκληρος ο κόσμος πεθαίνει

ξυπνάτε!!!

κάτω οι φασίστες και οι προδότες

υ.γ : Απολλώνιο φως .... μα αν είναι δυνατόν !!!

Ανώνυμος είπε...

Ολος ο Κοσμος πεθαινει και απο τον πεθαμο θα μας σωσει η λαχανοδιανοηση της αριστερας.Αμ οταν ζεις στα σκοταδια μαυρα θα τα βλεπεις.Να παρακαλας να σου ριξει καμμια η χρυση αυγη στο κεφαλι να ξυπνησεις.Αμα δεν σ αρεσουν τα φασισταρια,ζητα το απο τους αναρχομπατσους.Δεν μπορεις; κουνα το.

τεχνοκράχτης είπε...

ειλικρινά αδυνατώ να παρακολουθήσω τους συνειρμούς σου !!!

μπάτσοι στους αναρχικούς εε? ενδιαφέρον ....
ξέρεις κάτι και δεν το λες ??