Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Κάλεσμα συμπολιτών για το αυριανό Δημοτικό Συμβούλιου

Τη Δευτέρα τελικά 1 Οκτωβρίου και ώρα 18.30 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Άμφισσας, θα πραγματοποιηθεί το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δελφών που αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Πρωτοβουλία Πολιτών "ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ" θα παραστεί για να καταθέσει το ψήφισμα της 19-9-2012 με τις υπογραφές των συμπολιτών μας και ταυτόχρονα θα ζητήσει από όλα τα μέλη και τις παρατάξεις του Δημοτικού συμβουλίου να πάρουν θέση για το θέμα.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη. Για τον λόγο αυτό όσοι από τους συμπολίτες μας έχουν την δυνατότητα και μπορούν, θα πρέπει να παρευρεθούν αύριο στο συμβούλιο.

Η παρουσία του κόσμου αποτελεί αναμφίβολα, ένα ισχυρό μέτρο πίεσης προς τους τοπικούς άρχοντες.
 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καρτερία και κουτρολίκε είστε γραφικοί και γελούν οι πάντες.

Καρτερία είπε...

Σχολιαστή 4:50 το κάλεσμα είναι αναδημοσίευση από πολίτες ενάντια στα χαράτσι. Δεν είναι της “ΚΑΡΤΕΡΙΑΣ”

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΒΑΡΕ ΤΩΝ 4:50.ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 5 ΨΩΡΟΔΡΑΧΜΕΣ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΓΙΑ 5 ΨΩΡΟΨΗΦΟΥΣ.ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΘΕΤΑ,ΟΠΩΣ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΡΕΜΑΛΙΑ,ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ,ΕΦΙΑΛΤΕΣ."ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ".ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ(ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ,ΓΕΛΟΙΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΤΕΡΙΣΤΕΣ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!
ΜΗΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΠΤΟΗΤΟΙ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ( ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΡΑΓΕ?) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.
ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ ΤΟΥΣ *ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ*!!!

Στηρίζω δυναμικά το ψήφισμα είπε...

Δεν καταλαβαίνω που βρήκε το αστείο της υπόθεσης ο ανώνυμος σχολιαστής και πόσο γελοίοι είναι οι 280 και πλέον συνδημότες μας που υπέγραψαν το ψήφισμα στη Συγκέντρωση της 19/09/2012 που οργάνωσε η Πρωτοβουλία Πολιτών ενάντια στα Χαράτσια και που θα κατατεθεί τη Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα 4,50 που ειναι γραφικοι οσοι αντιδρουν στους φορους και την εξαθλιωση!
Εσενα σε κοβω νεοδημοκρατη η νεοδημοκρατησα με μεγαλη τσεπη που περυσι δεν πληρωσες το χαρατσι και φετος ελεω σαμαρα τρεχεις πρωτος η πρωτη να το πληρωσεις!
Η σου το πληρωνει ο μπαμπας?
Μηπως εισαι κλεφτης η κλεφτρα του δημοσιου χρηματος?
Μηπως εισαι παπαγαλακι που του εταξαν κατι?
Σιγουρα απαο τα παραπανω κατι εισαι!
Τετοια κοπροσκυλα σαν εσενα μας εφεραν εδώ! Πηγαινε σημερα στο δημοτικο συμβουλιο και κανε μια προσφορα γα τους φτωχους που δεν εχουν να πληρωσουν.

ΙΤΙΩΤΙΣΑ είπε...

ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ 4:50. Ο ΦΘΟΝΕΡΟΣ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.ΣΤΗΡΙΖΩ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΤΙΣ 280 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΚΡΥΦΤΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ?
ΑΧΝΑ...ΣΑΝ ΤΗ ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ ΤΑ ΣΚ...ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ...