Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧHΜΑ ΤΟΥ ΜΠΡΑΛΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ lamiareport.gr.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ!



ΤΡΑΓΩΔΙΑ:Γονείς και 2 παιδιά, έπεσαν σε γκρεμό 250 μέτρων και σκοτώθηκαν
   





Βουτιά θανάτου στις στροφές του Μπράλου το μεσημέρι - Ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια!

Πρόκειται για ένα ζευγάρι καθηγητών από την Κίρρα Ιτέας, με τα δυό τους παιδιά, ένα αγόρι ηλικίας 12 ετών και ένα κορίτσι ηλικίας 14 ετών.

Η οικογένεια ταξίδευε προς Λαμία, όταν από άγνωστη αιτία, το ασημί Skoda Octavia πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έκανε βουτιά σε γκρεμό 250 μέτρων.

Διερχόμενος οδηγός τηλεφώνησε στο 100, γύρω στις 13:30΄ και είπε ότι ένα αυτοκίνητο "έφυγε" έξω στο 11ο χλμ Θερμοπυλών - Ιτέας, στις στροφές πριν το "Χανι του Καρανάσιου".

Στην τροχαία Λαμίας σήμανε συναγερμός και μαζί με την 7η ΕΜΑΚ ξεκίνησαν τις έρευνες. Τελικά 2 ώρες αργότερα περίπου εντόπισαν στο βάθος του γκρεμού το μοιραίο αυτοκίνητο.

Οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ κατεβαίνοντας στον γκρεμό εντόπιζαν διάσπαρτα ένα-ένα τα πτώματα. Τα 3 από αυτά βρέθηκαν εκτός του αυτοκινήτου και το ένα μέσα σε αυτό.

Νεκροί είναι ο οδηγός Γ.Δ. 52 ετών, η γυναίκα του 49 ετών και τα δυό τους παιδιά. Το αγόρι πήγαινε στην 5η ή την 6η τάξη του δημοτικού και η κόρη τους στο Γυμνάσιο.

Η επιχείρηση της ανάσυρσης των σορών ήταν πάρα πολύ δύσκολη, αφού μιλάμε για δύσβατη και απόκρημνη περιοχή.

Οι αξιωματικοί της τροχαίας εκτιμούν ότι το πιθανότερο είναι να κοιμήθηκε ο οδηγός, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπήρξε και κάποιο παθολογικό αίτιο, όπως καρδιακό επεισόδιο ή κάτι άλλο, που να έκανε τον οδηγό να χάσει τον έλεγχο.

Στο ίδιο σημείο πριν από λίγες ημέρες είχε πέσει με το αυτοκίνητό του στο γκρεμό και είχε σκοτωθεί 28χρονος Λαμιώτης.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ!!!!

 
 


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιος ηταν; ξερει κανεις;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ... είπε...

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΗΣΥΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ,ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΚΡΙΜΑ,ΚΡΙΜΑ,ΚΡΙΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

αν είχε μπάρα ή στηθαίο ίσως να γλίτωναν !! πέρα από το λάθος του οδηγού ή κάποιο παθολογικό αίτιο η πολιτεία όφειλε στο συγκεκριμένο σημείο να έχει πάρει τα μέτρα της !!

Ανώνυμος είπε...

Ποια πολιτεια να φτειαξει στηθαια;Ξυπνατε ρεεεεεε!!!Δεν υπαρχει πολιτεια.

Ανώνυμος είπε...

αντι να βάλουν μπάρες εκεί που πρέπει βάζουν στην Ηρώων....

Ανώνυμος είπε...

τραγωδια .ΚΡΙΜΑ.ΑΔΙΚΟ.