Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΙΤΕΑ: ΣΤΟ «ΣΚΑΜΝΙ» ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 2010 ΛΟΓΩ “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ”



Στο «σκαµνί» οι διοργανωτές για τις κινητοποιήσεις στην Ιτέα

Μάθαµε και αυτό και πέσαµε από τα σύννεφα. Πληροφορίες θέλουν την ΚΤΕΛ ΑΕ να έχει υποβάλει µήνυση στους διοργανωτές εκείνης της περιβόητης κινητοποίησης που είχε κάνει η Ιτέα για τον Καλλικράτη και για την απώλεια του αυτοδύναµου δήµου.

Για όσους δεν το θυµούνται να πούµε ότι η τοπική κοινωνία της Ιτέας είχε αντιδράσει έντονα στην απώλεια της έδρας δήµου, αλλά και στη συνένωσή της µε την Άµφισσα και είχε προβεί σε συµβολική κατάληψη της Εθνικής Οδού, µε τη συµµετοχή και καθοδήγηση του τότε ∆ηµοτικού Συµβουλίου.

Η κινητοποίηση δεν διήρκεσε πολύ χρονικά, ενώ εκεί ήταν σχεδόν σύσσωµο το δηµοτικό συµβούλιο. Μάλιστα, για να µην εµποδίζουν την κυκλοφορία παρέµεναν οι συµµετέχοντες κατά µήκος στις δυο πλευρές του δρόµου. Ο δρόµος έκλεισε για λίγη ώρα, ίσα – ίσα να τραβηχτούν οι απαραίτητες φωτογραφίες από τις εφηµερίδες και τα πλάνα για τις κάµερες των τηλεοπτικών σταθµών.

Εντούτοις, προφανώς η ΚΤΕΛ, ως γνήσια ιδιωτική επιχείρηση θεώρησε ότι υπέστη ζηµία από την κινητοποίηση των κατοίκων και υπέβαλε µήνυση. Αν ισχύουν αυτές οι καταγγελίες, αυτό που δεν καταλαβαίνουµε είναι γιατί από όλο το πλήθος στο οποίο συµµετείχε και η τότε πρόεδρος του ∆ηµοτικού Συµβουλίου Ιτέας και σηµερινή βουλευτής κ. Ασπασία Μανδρέκα επιλέχθηκαν δυο συγκεκριµένοι κάτοικοι της Ιτέας και υποδείχθηκαν ως υπαίτιοι, οι οποίοι σήµερα είναι κατηγορούµενοι, στη δίκη που έχει οριστεί για το Μάρτιο του 2013.

Επίσης, η ΚΤΕΛ ας αναρωτηθεί τι ζηµιά κάνει στην προβολή της Φωκίδας µε τα παλαιά λεωφορεία που στέλνει σε υπεραστικά δροµολόγια και που ξεχωρίζουν από τα οχήµατα των άλλων νοµών, σα τη µύγα µες στο γάλα. Τη δυσφήµηση που κάνουν κάποιοι οδηγοί και λεωφορειούχοι µε τη στάση και τη συµπεριφορά τους. Όπως και τα προβλήµατα που δηµιουργούν στους γονείς και τους µαθητές µε τα µεικτά δροµολόγια, που είναι κατάφορη παρανοµία.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ» Αρ. φυλ. 1565 10-10-2012

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΙΤΕΑΣ;ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ

Καρτερία είπε...

Γνωρίζουμε το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με τον Γεωργικό Συνεταιρισμό Ιτέας-Κίρρας. Τρέχουν οι εξελίξεις Θα επανέλθουμε.

Ανώνυμος είπε...

Κλείνει! Νόμος της προηγούμενης Κυβέρνησης. Ανά Νομό ένας Συνεταιρισμός, εκτός και άν υπάρχει ισχυρός οικονομικά και δευτερος με προϊστορία. Τελειωμένα πράγματα. Τώρα για την κακοδιαχείρηση, υπάρχει και πρόεδρος, όπως υπάρχουν και μέλη στο Δ.Σ. Ρωτήστε τους δημόσια. ΜΠΑΧΑΛΟΟΟΟΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ALO EINE TO UEMA..

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ,ΜΕ ΚΟΡΝΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΤΕΛ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΙΩΤΕΣ.ΑΚΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ!!ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ;ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΤΕΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΤΩΡΑ.ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΕΛ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΛΕΣ ΑΥΓΑ.ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΥΓΩΝ ΕΓΩ.(ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΑΥΓΩΝ ΑΠΟ ΚΟΤΕΣ ΤΑΪΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΛΑ).

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΛΗ Η ΙΤΕΑ

Ανώνυμος είπε...

θέλετε να μας τρελάνετε;
Ήθελα να ήξερα ποιος βλάκας βρύζει αυτό το φανταστικό ΚΤΕΛ με τα πιο σύνχρονα αυτοκίνητα ,με τα πιό ασφαλή , με τους ευγενέστερους των ευγενεστέρων οδηγών της ελλάδας , με αξίες,τιμητές των παραδώσεων σε πάνε Αθήνα μόνο με κλαρίνα , σταθεροί και ακριβείς στα δρομολόγιά τους , 4 ώρες κάνανε για Αθήνα πριν 35 χρόνια που θυμάμαι 4 ώρες κάνουν και τώρα, μάρτηρας εγώ ρεμάλια μη πεί κανένας κουβέντα.
Ποιοί άλλοι οδηγοί σαν τους δικούς μας σέβονται έτσι τον επιβάτη; εμείς οι επιβάτες είμαστε περίεργοι τις προάλες ο άλλος ο αναίσθητος ζήταγε απο τον οδηγό να βάλει το A/C, Τί λές ρε αναίσθητε δέν ξέρεις οτι το Α/C είναι βλαβερό για την υγεία σου ; καλά έκανε και σου έκλεισε και το μοναδικό παράθυρο που ήταν ανοιχτό.

Αυτοί οι οδηγοί δεν σου αξίζουν φίλε επιβάτη ασόψετε που η μοίρα τους έριξε να κουβαλάνε εσένα και όχι τα ΜΠΆΖΑ απο τα μεταλλεία και αυτο γιατί;
ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΥΝΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΡΝΟΥΝΤΕ ΝΑ ΦΟΡΤΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ.
ΆΤΟΙΜΑ ΜΠΑΖΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!!!!

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΗΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΛΟΓΟ ΑΜΕΡΟΛΥΨΙΑΣ ΤΗΣ, ΜΗΠΩΣ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;

Ανώνυμος είπε...

30 καρτελες εγω απο αλανιαρες ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΙΤΙΑ ΠΑΡΚΙΝΚ ΒΟΣΚΗ ΤΟΥ ΚΤΕΛ.......ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΡΕ ΔΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΆΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΆΥΤΟ ΤΟ ΚΤΕΛ ΠΟΙΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΥΝΗΣΗ
ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι η μηνυση μονο του ΚΤΕΛ εχει και μαρτυρα ιτιωτη που παραπονιοταν για διαφυγοντα κερδη οταν εκλειναν τους δρομους.