Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Καταγγελίες αναγνωστών του amfissapress


Αναγνώστης του AmfissaPress καταγγέλουν την ελλιπή φωταγώγηση του κάστρου της πόλης της Άμφισσας, ειδικά αυτές τις μέρες που πλησιάζει η επέτειος της Εθνικής Εορτής. Επίσης ένας άλλος αναγνώστης καταγγέλλει την μη σωστή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού Γαλαξιδίου.

Σχετικά με τον Βιολογικό του Γαλαξιδίου  ο αναγνώστης μας τονίζει ότι οι φάσεις καθαρισμού έχουν ζημιές με αποτέλεσμα η λυματολάσπη να μην αφαιρείται και να οδεύει στη θάλασσα, ανοιχτά του Βόϊδακα και στην Αψηφιά όπου φαίνονται τα πρώτα συμπτώματα μόλυνσης.

Το AmfissaPress ενημερώνει για τις καταγγελίες με σκοπό την ενημέρωση των αρμοδίων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στον Δήμο μας.


 

2 σχόλια:

Σαλωνίτης είπε...

Εδώ τα φώτα της παραλίας της Ιτιάς έχουν να ανάψουν από Παπαλάγιου και αυτοί γκρινιάζουν για το Κάστρο. Δίκιο έχουν αλλά..Καλλικράτη δεν ηθελαν?τέλος,ο Δήμος Αμφισσας

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ρώτησε και κανένας αναγνώστης του amfissapress, τί έγινε με το fοkidafail ; Γιατί το κατεβάσανε; Μήπως φταίει ο...ξενοδόχος και το ξενυχτήσανε τα παιδιά στην...Ψυρού; Ο κόσμος τόχει τούμπανο και τα κουμπαροσυμπεθέρια κρυφό καμάρι. Ξυπνήστε ρεεεεεε!!!!
Μιά κλίκα είναι μόνο, μιά κλίκα θρασύδειλων κι όσο δεν μιλάει κανένας, τρυγάνε τον Δήμο ανενόχλητοι και μόνοι τους.