Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Τέλος από τον Φωκικό ο Βαζέχα


Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Φωκικού αποτελεί ο Κριστόφ Βαζέχα, που απολύθηκε τηλεφωνικά το βράδυ της Δευτέρας!...
Χωρίς τον Κρίστο Βαζέχα θα ταξιδέψουν στα Χανιά για το ματς Κυπέλλου οι κυανόλευκοι, καθώς στον Ελληνοπολωνό γνωστοποιήθηκε από την διοίκηση, η λύση της συνεργασίας τους. Όπως αναφέρει το sport.gr το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε ραγίσει εδώ και καιρό και απέμενε η… σταγόνα που θα ξεχείλιζε το ποτήρι.
Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε ρήξη αμέσως μετά το φιλικό με τη Νίκη Βόλου, όταν και λογομάχησαν έντονα μέσα στο πούλμαν, κατά την επιστροφή της ομάδας της Άμφισσας.
Η βαριά ήττα από τον Γάζωρο προκάλεσε έντονα δυσαρέσκεια στους διοικούντες, ενώ η ολική ρήξη ήρθε όταν στις προθέσεις του Ελληνοπολωνού ήταν να ξεκουράσει κάποιους παίκτες ενόψει Κυπέλλου, πρόθεση που θεωρήθηκε ότι ο πρώην πλέον τεχνικός απαξιώνει τον θεσμό.
Ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων Σίμος Παπαδημητρίου είχε έντονα παράπονα από τον Βαζέχα και το βράδυ της Δευτέρας ο Ελληνοπολωνός ενημερώθηκε τηλεφωνικά ότι δεν θα συνεχίσει να κοουτσάρει το σύλλογο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: