Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Κόλαση στην ΚΟ της ΝΔ! Ο Σαμαράς διέγραψε τον Νίκο Σταυρογιάννη.


Σχόλιο attikanea: Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα... γιατί εμένα μου βρωμάει... λαγούς για πτώση της κυβέρνησης και σχηματισμό νέας παράταξης.... Τα πολιτικά γεγονότα έχουν πάντα παρασκήνιο και χρειάζονται δυο και τρεις αναγνώσεις.....
O Σαμαράς διέγραψε πριν λίγο τον Νίκο Σταυρογιάννη, ο οποίος δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα. Χαμός στη ΚΟ της ΝΔ!
Την πρόθεσή του να καταψηφίσει τα μέτρα είχε γνωστοποιήσει μιλώντας στην Real News ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ Νίκος Σταυρογιάννης, χαρακτηρίζοντας τα άδικα και αναποτελεσματικά.
Στη συνέντευξή του ο κ. Σταυρογιάννης δήλωσε πως τα μέτρα εξαντλούν ακόμη περισσότερο τα πιο αδύναμα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.
"Δεν μου επιτρέπει η συνείδησή μου να ψηφίσω μέτρα που εξαθλιώνουν τους πλέον αδύναμους νοικοκυραίους της χώρας", δηλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Φθιώτιδας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα τα μέτρα θα καταψηφίσει και ο Δημήτρης Κυριαζίδης ενώ προβληματισμός υπάρχει στη Συγγρού για τη στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές Γ. Βλάχος, Γ. Κασαπίδης και Γ.Κοντογιάννης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΜΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ! ΑΝΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΑΣΠΑΣΙΑ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!!!ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΡΟΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.