Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Συνδυάστε τις ειδήσεις των τελευταίων ημερών για να καταλάβετε την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα!


merkel-31Ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα μιλήσει στο σημερινό του διάγγελμα για θέματα οικονομίας και για τα μέτρα, γεγονός που επιβεβαίωσε και η ΝΕΤ.
Υπ. Άμυνας, πραξικόπημα, μέτρα, λίστες και Τουρκία – Συρία

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αναφορά του στα χθεσινά επεισόδια στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τους εργαζομένους στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Άρα, θα προσπαθήσει να αφήσει αιχμές για αποσταθεροποίηση…

Για να το πάρουμε όμως και αλλιώς. Βγαίνει σήμερα η είδηση ότι έρχεται την Τρίτη η Μέρκελ στην Αθήνα. Πότε γίνεται αυτό;
Λίγες μέρες μετά το δημοσίευμα για το πραξικόπημα που δεν έγινεκαι η Ελλάδα «σώθηκε» από την παρέμβαση Παπαδήμου που δέχθηκε να μπει πρωθυπουργός, ενώ έχει διαλυθεί στην ουσία η τρικομματική κυβέρνηση, μόλις τρεις μήνες μετά τις εκλογές. Ο Βενιζέλος ακροβατεί μέσα στο ΠΑΣΟΚ με τα εσωκομματικά και τις λίστες, ενώ ο Κουβέλης είναι εξαφανισμένος λόγω των αντιδράσεων στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ για τα μέτρα.

Λέτε να έρχεται η Μέρκελ για να στηρίξει την κυβέρνηση να μην πέσει; Ποιος να το θεωρεί απίθανο, με βάση τα γεγονότα;

Η είδηση πίσω από την είδηση όμως, είναι άλλη: μόλις χθες η Μέρκελ δήλωση την στήριξή της στην Τουρκία, για να επέμβει στη Συρία. Υπάρχει περίπτωση να μην ζητήσει ως αντάλλαγμα από τον Σαμαρά να βάλει πλάτη στα γεωπολιτικά θέματα
Μην ξεχνάτε και το δημοσίευμα του Reuters, προ ημερών για κοιτάσματα υδρογονανθράκων ύψους 600 δις δολαρίων Νότια της Κρήτης. B.T.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΣΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΣΟ ΚΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΖΕΦΡΥ ? ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ! ΘΑ ΔΟΥΜΕ !

Ανώνυμος είπε...

...και επίσης έρχεται λίγες μέρες μετά τις ανακοινώσεις της οργάνωσης END. Αυτό δεν πρέπει να το παραγνωρίζουν οι αντικειμενικοί παρατηρητές (οχι αυτοί που δέχονται apriori σαν αληθινές τις καταγγελίες κατά της END απο τα όργανα του συστήματος).Και σημειώστε πως η είδηση για το πραξικόπημα βγήκε απο την "γνωστή" εφημερίδα την ημέρα που θα έκανε την παρουσίασή της η END η οποία END είπε πως απο τις πρώτες ενέργειες που πρέπει να γίνουν είναι η αύξηση του μισθού των αξιωματικών στις ένοπλες δυνάμεις.Το παιχνίδι είναι μεγαλύτερο απο αυτό που μας αφήνουν να δούμε και γι αυτό καλό είναι να μην βιαζόμαστε στις κρίσεις μας..