Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗΣ!

Συμπτώματα υπερκόπωσης παρουσίασε ο Στουρνάρας

Εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα υπερκόπωσης ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Βουλευτές που είχαν προσέλθει στη Βουλή για συζήτηση επί νομοσχεδίου ενημερώθηκαν ότι ο υπουργός δεν βρίσκεται στην αίθουσα λόγω προβλήματος υγείας και πως θα παραμείνει σπίτι του. Άπαντες, απευθυνόμενοι στους συνεργάτες του υπουργού, του ευχήθηκαν περαστικά.

Λόγω της ασθένειας του υπουργού Οικονομικών αναβλήθηκε η συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς Ν. Τσούκαλη σχετικά με την «παρέμβαση των Επιτρόπων του Ελληνικού Δημοσίου στα προνόμια των golden boys των Τραπεζών».

«Δεν είναι διπλωματική η ασθένεια του υπουργού Οικονομικών. Ο κ. Στουρνάρας ασθενεί και δεν μπόρεσε να έρθει στη Βουλή να απαντήσει στην ερώτησή σας. Γνωρίζουμε άλλωστε το βαρύ πρόγραμμά του αυτήν την περίοδο» ανέφερε ο προεδρεύων της Βουλής Αθανάσιος Νάκος, απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, προσθέτοντας μάλιστα ότι ούτε ο κ. Γιώργος Μαυραγάνης ήταν σε θέση να απαντήσει, καθώς δεν πρόλαβε να ενημερωθεί για τα στοιχεία που σχετίζονται με το όλο θέμα.

www.zougla.gr
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.