Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Οι βενζινοπώλες αφήνουν τις αντλίες για να πολιορκήσουν το υπουργείο Οικονομικών


Οι βενζινοπώλες αφήνουν τις αντλίες για να πολιορκήσουν το υπουργείο ΟικονομικώνΔυναμικές κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι φορείς εκπροσώπησης των πρατηριούχων και των εμπόρων καυσίμων ενώ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποκλεισμό του υπουργείου Οικονομικών την Τρίτη.

Οι ενώσεις βενζινοπωλών Μακεδονίας ζητούν να μην αυξηθεί ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης, να μειωθούν οι φόροι στα άλλα καύσιμα και να παταχθεί το λαθρεμπόριο. Παράλληλα τονίζουν ότι με την αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης μπορεί να έχει βαρύτατες συνέπειες στην κοινωνία, ενώ κάτω από τις συνθήκες κρίσης που εφαρμόζεται θα εντείνει το λαθρεμπόριο και θα μειώσει τα κρατικά έσοδα.

Την ίδια ώρα εκφράζουν τους φόβους τους πως το λαθρεμπόριο στα καύσιμα δεν περιοριστεί, αντιθέτως θα οργιάσει.

ΠΗΓΗ: www.iefimerida.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ!!!!ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ!!ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ,ΡΕ.ΥΠΟ ΑΛΛΑΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΘΥΜΗΔΙΑΝ.ΕΙΣ ΤΑΣ ΣΗΜΕΡΙΝΑΣ ΤΡΑΓΙΚΑΣ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΛΑΟΝ ΗΜΕΡΑΣ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΣΥΡΤΕ ΚΑΙ ΠΝΙΓΗΤΕ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΘΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΩΓΙΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΛΕΞΗ) ΡΕ ΑΡΧΙΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΦΟΣΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΡΕ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΧΙΛΙΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ???