Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

"Παγώνουν" οι περικοπές στους μισθούς των υψηλά αμοιβόμενων δημοσίων υπαλλήλων!


 "Παγώνουν" προς το παρόν οι επιπλέον μειώσεις στις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι πριν από την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου στα τέλη του 2011 λάμβαναν υψηλά εισοδήματα, που υπό κανονικές συνθήκες θα έτρεχαν από την 1η Νοεμβρίου.

Το υπουργείο Οικονομικών, αποφάσισε, όπως αναφέρει το Έθνος, να «παγώσει» τις μειώσεις αυτές έως ότου το κράτος είναι σε θέση να παράσχει στους εργαζομένους στο Δημόσιο τα Κίνητρα Επίτευξης Στόχων και Κίνητρα Επίτευξης Δημοσιονομικών Στόχων.

Η αναστολή των περικοπών αφορά κατά κύριο λόγο τελωνειακούς, εφοριακούς, υπαλλήλους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, του Γενικού Χημείου, οικονομικούς επιθεωρητές, μερίδα υπαλλήλων του υπουργείου Ανταγωνιστικότητας και άλλων υπουργείων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ {για να μην πω καμια αλλη λεξη}ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥΣ ! ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ! ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ !!! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Μ.....Σ ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ? ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ? {ξερουν μηπως ποσο κοστιζουν τα ραφτικα για μια στολη ?} ΟΙ ΥΠΤΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ? κ.λ.π. ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ π.χ. ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙ ! Π Α Ν Τ Α ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ! Α Ι Σ Χ Ο Σ !!!