Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ! ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 6 ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ!


 

 

Στη Λαμία σήμερα συνεδρίασε η Συνέλευση του Τ.Ε.Ι. Λάμιας και αποφάσισε να κάνει δεκτή την αίτηση των καθηγητών του παραρτήματος της Άμφισσας για τη μεταφορά του τελευταίου στην έδρα του Τ.Ε.Ι. στη  Λάμια.




Διαβάστε ακόμη:




 
Ακολουθεί η πρόσκληση για τη Συνέλευση. Είναι το 2ο Θέμα


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η  Σ Η Σ Υ Ν Ε Λ Ε Υ Σ Η Σ  Τ.Ε.Ι.  ΛΑΜΙΑΣ  (Πρακτικό αριθμ. 89)

 
Σας καλούμε να παραστείτε σε τακτική συνεδρίαση της Συνέλευσης του Τ.Ε.Ι. Λαμίας στις 30-10-2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Διοικητηρίου του Ιδρύματος, για τη συζήτηση των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Θέμα 1ο : Διάθεση Διοικητικού Προσωπικού, για τη στελέχωση του Ειδικού Λογαριασμού του Τ.Ε.Ι. Λαμίας.

Θέμα 2ο : Σχετικά με την αίτηση της Προϊσταμένης του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του Παραρτήματος Άμφισσας, για μεταφορά του Τμήματος στην έδρα του Τ.Ε.Ι. Λαμίας.

Γραμματέας της συνεδρίασης ορίζεται η κα Ματσούκα Κωνσταντίνα, Υπάλληλος κλάδου Δ.Ε. Διοικητικών – Γραμματέων του Τ.Ε.Ι. Λαμίας.

 
Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος
Σταύρος Καρκάνης
Καθηγητής

11 σχόλια:

Επαγγελματίας είπε...

Ρε δεν ντρεπόμαστε τόσα χρόνια ΟΛΟΙ ΜΑΣ με αυτούς που ψηφίζαμε σε όλα τα επίπεδα εξουσίας?
Άντε τώρα πάλι ατέλειωτα δελτία τύπου και δεσμεύσεις για αγώνα να παραμείνει το τει. Σας βαρεθήκαμε κύριοι και κυρίες Ελπίζω να το καταλάβετε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΡΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΦΤΩΧΙΑ.
ΛΕΤE ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΠΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΒΩΞΙΤΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ Κ.Λ.Π. ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ Η ΑΜΦΙΣΣΑ;
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤEΑ ΤΡΕΞΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ. ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΕΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ. ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ, ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ KAI Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΝΤΑΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ, ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΧΑΡΗΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΑΒΕΙ ΩΣ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΩΞΙΤΟΜΑΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΑΣ Κ.Λ.Π. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΣΑΝ ΑΣΚΗΣΗ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ;

Ανώνυμος είπε...

@ 7.55
ΕΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

άχρηστοι όλοι που ήταν ο δήμαρχος στην παρέλαση στο κατάρ μήπως, μια φορά επί ανδρίτσου έκλεισε ο δρόμος για μισή ώρα και αντιδράσαμε, τώρα ξαναφηφίστε γιώτα και νίκο. σηκωθείτε από τις καρέκλες και τους καφέδες όλοι γιατί γελάνε με εμάς στη λαμία γιατί κοιμώμαστε μια ζωή και στο νομό

wtf είπε...

Προς τον/την 8:55
"ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΒΩΞΙΤΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ"

τι λέει ο άνθρωπας;
το έχεις μάθει ανεπίσημα;

Ανώνυμος είπε...

Τόσοι άντρες εκεί, τα έχουν βάλει με μια γυναίκα, την Προϊσταμένη του Παραρτηματος. Αυτή απεδειξε ότι κινηθηκε μεθοδικά, λογικά, έξυπνα και πήρε αυτο που ήθελε.
Οι δικοί μας τοπικοί παράγοντες τοσα χρονια, τι κατάφεραν; Μήπως να ψηφίζαμε για Δημαρχο, Αντιπεριφερειάρχη και βουλευτινα την Προϊσταμένη του ΤΕΙ στην Άμφισσα; Αυτη τουλάχιστον αποδείχτηκε πιο αποτελεσματικκη!

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΩΞΙΤΟΜΑΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΑΣ!!! ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΡΝΑΚΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΛΕΟΣ, ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΜΑ....ΚΕΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
ΕΕΕΕΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙΑΙΑ1ΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στους Δελφους έχουν πάει τοπικοί παράγοντες, και λοιποί παρατρεχάμενοι να συζητήσουν για τις εξελίξεις με το ΤΕΙ... Κρυφά... Ας βγούνε επιτέλους ανοιχτά να μας πουν τι γίνεται και ας αφήσουν τι κουτοπονηριές και τα "θα τους τη φέρουμε από πίσω εμείς για΄τι είμαστε πιο έξυπνοι"! Την είδαμε και την καμαρώσαμε την εξυπνάδα τους τοσα χρόνια τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτόν που ρώτησε για το κοίτασμα βωξίτη στην Άμφισσα 2:28
Πήγαινε και ρώτησε στο πρωτοδικείο Άμφισσας, ποιός έχει κάνει αίτηση σύμφωνα με τον Μεταλλευτικό νόμο, για το κοίτασμα στο οικόπεδο του Δήμου Δελφών, όπου περιλαμβάνεται ΚΑΙ η Άμφισσα! Πήγαινε και βρές τον χάρτη με τα οριοθετημένα και με συμβόλαια μάλιστα οικόπεδα, όπου έχουν κατωχυρώσει τα μεταλλευτικά δικαιώματα οι 3 εταιρείες : S&B, ΕΛΜΙΝ και Δελφοί-Δίστομο. Διάβασε τον μεταλλευτικό νόμο να δείς τί μπορεί να κάνει μιά εταιρεία με δικαιώματα και άν μπορεί να την σταματήσει κανείς. Ζήτησε να δείς έγγραφο ιδιοκτησίας οικοπέδου-κτήματος απο το Κτηματολόγιο, δίπλα στην Άμφισσα και θα διαπιστώσεις ότι μόνο την επικαρπία έχει ο ιδιοκτήτης. Γιατί όποτε θέλει και με τον τρόπο που θέλει η οποιαδήποτε εταιρεία, ξεκινάει έρευνα. Κι άν βρεί βωξίτη καλώς, άν όχι ούτε την ζημιά δεν πληρώνει. Τότε θα καταλάβεις ότι το συντριβάνει της Άμφισσας, θα είναι εκεί για όσο καιρό θέλει η S&B!!! Με τις υγείες σου...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ 11.35?
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ?
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΚΟΜΑ.