Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Η ΔHMOTIKH KΙΝΗΣΗ “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

8/10/2012

Την Τρίτη 9-10-2012 έρχεται στην Αθήνα η Καγκελάριος Μέρκελ, προκειμένου αφενός να επιθεωρήσει τους ντόπιους υποταχτικούς της γερμανικής τραπεζοκρατίας που παριστάνουν την κυβέρνηση και αφετέρου να τους στηρίξει ώστε να συνεχίσουν την αντιπατριωτική αντιλαϊκή δράση τους.

Οι τρικομματικοί υποταχτικοί, δείχνοντας την απέραντη δουλοπρέπεια τους, απαγόρευσαν τις συγκεντρώσεις και πορείες κατά της Μέρκελ, αποδεχόμενοι και τυπικά τις θέσεις των φασιστών της Χρυσής Αυγής.

Κάτω από τη μπότα του γερμανικού άξονα οι αρχές όπως στην κατοχή και τη χούντα καταλύουν το δημοκρατικό συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι!

Συντοπίτες και συντοπίτισσες,
Σε αυτή την περίοδο που η τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού ωθεί ξεδιάντροπα την χώρα σε νεοαποικιακό καθεστώς ΕΝΑΣ και ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ μπορεί και πρέπει να είναι ο δρόμος για όλους μας.

Ο δρόμος που θα οδηγήσει στην πτώση όλων όσων έφεραν τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία στην χειρότερη θέση των τελευταίων χρόνων.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ενός Μετώπου Δημοκρατικού Πατριωτικού ενάντια στους νεοκατακτητές, τους ντόπιους υποταχτικούς και τα στηρίγματά τους.
Σαν ενεργοί πολίτες αυτού του τόπου, δηλώνουμε ότι η Μέρκελ είναι

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ.

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ- Χ.Α

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μέγγο, συμφωνείς με την φρασεολογία του κειμένου; Μήπως δεν έχεις ιδέα για το τί κυκλοφορεί στο όνομα της παράταξής σου; Έχεις τόσες πολιτικές περγαμηνές εσύ και οι δικοί σου που φτάσατε στο σημείο, να ονομάζετε φασιστικό ότι δεν συμφωνεί με την ταχτική σας; Υψωθήκατε τόσο πολύ ιδεολογικά, αγωνιστικά και πολιτικά, που νομίζετε οτι έχετε το δικαίωμα να κάνετε τέτοιου επιπέδου διαγγέλματα; Εκτός και άν πιστεύετε οτι η φρασεολογία του σκληροπηρυνικού συντάκτη του κειμένου, είναι η απαραίτητη μεταστροφή από το χαμηλό προφίλ που πρεσβεύατε μέχρι προχθές, προκειμένου να γίνετε αποδεκτοί από τις 'μάζες'.
Και καλά, κάποιος έγραψε αυτό το εμφυλιοπολεμικό μανιφέστο, εσύ σαν δημόσιο πρόσωπο δεν ήξερες ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι στην κυβέρνηση;
Μήπως η λογική σας είναι επίθεση κατά πάντων, φασαρία να κάνουμε και να μένουμε πάντα μόνοι μας, διεκδικώντας την θέση της φωνακλούς, κακορίζικης και χωρίς προοπτική ασήμαντης αντιπολίτευσης; Αν αυτός είναι ο στόχος, τότε αυτή είναι η σωστή ταχτική κύριε Μέγγο.
Και ποιόν θα πείσετε; Εμένα, άλλους 10, άλλους 100; Λές και δεν έχουμε άποψη και περιμένουμε από εσένα και τους γύρω σου να μας υποδείξετε τί σημαίνει φασισμός και το τί πρέπει να κάνουμε; Ειλικρινά κύριε Μέγγο, συμφωνείς με την φρασεολογία του κειμένου;

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΨΗ..
ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ,ΜΟΝΟ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ,Η ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΩΤΕΣ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΩΝΑΖΕ ΟΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΑ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.ΠΩΣ ΛΕΝΙ;ΜΙ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑ ΑΡΑ-ΜΑΡΑ ΜΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΟΥΛΑΜΑΡΑ.ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ;;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Ε;ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΩΡΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Εσάς που σας ενοχλεί το επίθετο "φασιστικός" πώς θα χαρακτηρίζατε την αντισυνταγματική εντολή που απαγορεύει το συνέρχεσθαι;Όσο για τη Χρυσή Αυγή,την αντιμνημονιακή για λόγους καθαρά λαϊκίστικους με πρακτικές όμως ανελευθερίας,ασέβειας προς τους αλλότριους σε καταγωγή ή επιλογές,πηγαίνετε να δείτε τα δημοσιεύματα πρόσφατων κινητοποιήσεων εργαζομένων για την καταστολή των οποίων ζητούσαν παρέμβαση της αστυνομίας.Αλλά έτσι κι αλλιώς ο προωθούμενος διχασμός του κόσμου καλά κρατεί κι οι προδότες το χαίρονται.