Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΓΕΝΟΠ: Κατάληψη στο κτίριο Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ - "Σκάνδαλο! Το χαράτσι πληρώνουν μόνο τα κορόιδα οι φτωχοί" - VIDEO


- Φωτόπουλος: Υπάρχει κίνδυνος να εξαφανίσουν τα στοιχεία ότι χαράτσι πληρώνουν μόνο οι φτωχοί
 - Η κατάληψη στο κτίριο της Μεσογείων θα συνεχιστεί μέχρι να βρεθούν τα στοιχεία
 - Τα στοιχεία θα κατατεθούν στον εισαγγελέα

Σε κατάληψη του κτιρίου Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, στην οδό Μεσογείων 190-194, προχώρησε απόψε η ΓΕΝΟΠ, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρός της κ. Ν. Φωτόπουλος.

Ο λόγος, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι να αναζητηθούν στοιχεία σχετικά με το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών ρεύματος τα οποία κατά τον κ. Φωτόπουλο "συνιστούν σκάνδαλο απέναντι στο φτωχό λαό. Στοιχεία που θα αποδείξουν ότι πληρώνουν μόνο τα κορόιδα".
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ αναφέρει ότι η κατάληψη θα συνεχιστεί έως ότου τεκμηριωθούν τα συγκεκριμένα στοιχεία, τα οποία, πιθανώς, θα παρουσιαστούν αύριο σε συνέντευξη Τύπου και θα κατατεθούν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον κ. Φωτόπουλο "Πριν από λίγο καταλάβαμε το κτίριο Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ στην οδό Mεσογείων 190 -194. O λόγος έιναι για να βρούμε μία σειρά στοιχεία σχετικά με το χαράτσι. Στοιχεία που συνιστούν σκάνδαλο απέναντι στο φτωχό λαό. Στοιχεία που θα αποδείξουν ότι πληρλωνουν μόνο τα κορόιδα. Εκεί θα μείνουμε μέχρι να τεκμηριώσουμε τα όσα ως ένα βαθμό γωρίζουμε. Tα στοιχεία αυτά αν είμαστε έτοιμοι και προλάβουμε θα παρουσιαστούν αύριο σε συνέντευξη Τύπου".

Η ΓΕΝΟΠ υποστηρίζει ακόμη ότι η κατάληψη έγινε επειδή υπάρχει κίνδυνος να χαθούν τα στοιχεία αυτά, από τα οποία πιθανώς θα προκύψει και νομικό σκάνδαλο.
Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία αναφέρει ότι με την αποψινή ενέργεια "στέλνει μήνυμα στο σάπιο πολιτικό σύστημα που επί χρόνια έκρυβε τη λίστα Λαγκάρντ".

Η ΓΕΝΟΠ υπερασπίζεται τέλος τους εργαζόμενους των ναυπηγείων Σκαραμαγκά που εισέβαλαν την περασμένη εβδομάδα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, λέγοντας οτι "αν κάποιοι έπρεπε να καθίσουν αύριο στο σκαμνί, δεν είναι οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά αλλά εσείς που τους εμπαίζετε μήνες τώρα, αφήνοντάς τους απλήρωτους".








ΠΗΓΗ: www.newsit.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΩΝ ΑΚΟΥΣ?ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ <>.