Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Υπάλληλος της Βουλής παίρνει μισθό 10.000 ευρώ και επίδομα 8.000 ευρώ! Ήταν συνεργάτιδα του Χρήστου Παπουτσή!


Παρέμβαση του ΓΓ του Κοινοβουλίου, Αθανάσιου Παπαϊωάννου. Υπάλληλος της Βουλής παίρνει μισθό 10.000 ευρώ και επίδομα 8.000 ευρώ!
Την παρέμβαση του γενικού γραμματέα του Κοινοβουλίου, Αθανάσιου Παπαϊωάννου προκάλεσε η είδηση ότι υπάλληλος της Βουλής λαμβάνει ως μισθό ποσό που ξεπερνά τα 10.000 ευρώ το μήνα.
Η υπάλληλος προσελήφθη ως μετακλητή στη Βουλή το 2004, μονιμοποιήθηκε με τον νόμο Σιούφα το 2007 και τοποθετήθηκε στο γραφείο Διασύνδεσης της Βουλής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επί προεδρίας Πετσάλνικου, αντικαθιστώντας δύο υπαλλήλους που υπηρετούσαν μέχρι το 2010 στο ίδιο γραφείο.
Ο γ.γ. του Κοινοβουλίου ανέφερε ότι η υπάλληλος ήταν συνεργάτιδα του Χρήστου Παπουτσή, προσθέτοντας ωστόσο ότι έχει όλα τα τυπικά προσόντα για τη θέση, καθώς έχει δυο πτυχία, μεταπτυχιακά και μιλά τέσσερις γλώσσες.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Παπαϊωάννου, η συγκεκριμένη υπάλληλος, εκτός από τον μισθό της λαμβάνει και επίδομα αλλοδαπής, ύψους 8.000 ευρώ, ποσό που δεν καθορίζεται από τη Βουλή αλλά από το υπουργείο Εξωτερικών και το παίρνουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που υπηρετούν στο εξωτερικό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!! ΞΕΡΟΥΝΕ ΜΗΠΩΣ ΠΟΣΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ 5 ΠΤΥΧΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ 7 & 8 ΓΛΩΣΕΣ ? ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΕ "ΚΑΛΛΥΤΕΧΝΙΚΑ " ΠΡΟΣΟΝΤΑ ! ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΕΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ! ΑΠΟ ΑΡΠΑΧΤΗ ΣΕ ΑΡΠΑΧΤΗ ΑΠΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΣΕ ΚΛΕΨΙΜΟ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΗΛΙΚΙΑ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΗΛΙΚΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ !!! ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΓΑΝΕ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ! ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ " ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ !!!